مقاله تاثیر تغییر کاربری اراضی در افزایش میزان فرسایش و تولید رسوب و پیشنهاد کاربری مناسب با استفاده از GIS و RS (مطالعه موردی، حوزه آبخیز خیاوچای، اردبیل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تغییر کاربری اراضی در افزایش میزان فرسایش و تولید رسوب و پیشنهاد کاربری مناسب با استفاده از GIS و RS (مطالعه موردی، حوزه آبخیز خیاوچای، اردبیل) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تغییر کاربری اراضی در افزایش میزان فرسایش و تولید رسوب و پیشنهاد کاربری مناسب با استفاده از GIS و RS (مطالعه موردی، حوزه آبخیز خیاوچای، اردبیل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تغییر کاربری اراضی در افزایش میزان فرسایش و تولید رسوب و پیشنهاد کاربری مناسب با استفاده از GIS و RS (مطالعه موردی، حوزه آبخیز خیاوچای، اردبیل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تغییر کاربری اراضی در افزایش میزان فرسایش و تولید رسوب و پیشنهاد کاربری مناسب با استفاده از GIS و RS (مطالعه موردی، حوزه آبخیز خیاوچای، اردبیل) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
جهت تعیین میزان رسوبدهی یک حوزه بهتر است از آمار ایستگاههای رسوب سنجی استفادهگردد. البته این آمار در کشور ما خیلی کامل و دقیق نیست ولی به هر حال وضعیت نسبی ازشرایط حوزه را در صورت تحلیل درست آمار در اختیار ما قرار می دهد. به دلیل اینکه در داخلمحدوده مورد مطالعه هیچ ایستگاه رسوبسنجی وجود ندارد لذا امکان برآورد رسوب در حوزه وزیرحوزه های این منطقه از روش تحلیل دبی رسوب وجود ندارد . جهت رفع این مشکل و تعیینرسوب باید از روشهای تجربی استفاده نمود. مدلهای زیادی جهت تعیین میزان رسوب به طوربه دلیل لحاظ نمودن فاکتورهای بیشتر MPSIAC مستقیم وجود دارند که در میان آنها مدلنسبت به سایر مدلها برای برآورد رسوب حوزه در نظر گرفته شده است. مدل پسیاک اصلاح شدهیک روش تجربی در برآورد فرسایش و رسوب میباشد. در این تحقیق با استفاده از (MPSIAC)در هر واحد کاری تعیین MPSIAC نقشههای پایه و بازدیدهای میدانی، امتیاز ۹ عامل مؤثر در مدلرسوبدهی( در هر واحد کاری و با توجه به نسبت مساحت آنها در کل ( R و با جمع کردن آنها میزان۴۱ و / حوزه به دست آمد. نتایج این تحقیق نشان میدهد که ضریب رسوبدهی در این حوزه ۴۷۰۱۰/ ۰ مترمکعب درکیلومترمربع در سال و وزن مواد رسوبی ۳۷۲۴ / مقدار رسوب ویژه آن ۱۴۱۴۷تن در سال میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.