مقاله تأثیر زمان وقوع تنش کم آبی بر خصوصیات کیفی و میزان کلروفیل برگ ارقام مختلف کنجد در منطقه ورامین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر زمان وقوع تنش کم آبی بر خصوصیات کیفی و میزان کلروفیل برگ ارقام مختلف کنجد در منطقه ورامین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر زمان وقوع تنش کم آبی بر خصوصیات کیفی و میزان کلروفیل برگ ارقام مختلف کنجد در منطقه ورامین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زمان وقوع تنش کم آبی بر خصوصیات کیفی و میزان کلروفیل برگ ارقام مختلف کنجد در منطقه ورامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر زمان وقوع تنش کم آبی بر خصوصیات کیفی و میزان کلروفیل برگ ارقام مختلف کنجد در منطقه ورامین :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر زمان وقوع تنش کم آبی بر عملکرد کمی و اجزاءعملکرد دانه پنج رقم کنجد آزمایشیبصورت اسپایت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادف با سه تکرار در منطقه ورامین در سال ۱۳۹۰ اجرا گردید. در این آزمایش زمان وقوع تنش کم آبی به عنوان عامل اصلی در سه سطح ((I(1= قطع آبیاری در زمان گلدهی، (I(2= آبیاری نرمال و (I(3= قطع آبیاری در زمان پر شدن دانه) و عامل فرعی شامل ۵ رقم کنجد به اسامی ((v(1= یکتا، (v(2= اولتان، (v(3= داراب ۱۴، (v(4= نازتک شانه و (v(5= کرج ۲۹) بودند. صفات مورد بررسی در این تحقیق عملکرد دانه، درصد روغن ، میزان کلروفیل بود.نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری بین سطوح تنش کم آبی در صفات ،عملکرد دانه، و عملکرد روغن وجود داشت. نتایج همچنین نشان داد که در بین ارقام اختلاف معنی داری بین صفات ،میزان کلروفیل برگ وجود داشت .بیشترین عملکرد دانه (۲۶۳۸/۹ کیلوگرم در هکتار ) از آبیاری مطلوب بدست آمد و در بین ارقام بیشترین عملکرد دانه ۲۰۵۳/۸ (کیلوگرم در هکتار ) مربوط به رقم داراب ۱۴ بود. بر اساس نتایج تجزیه واریانس درصد پروتئین توسط عامل تنش کم آبی معنی دار گردید. حداکثر درصد پروتئین (۲۵/۹) مربوط به تنش آبیاری در مرحله گلدهی بود. حداکثر میزان کلروفیل (۲۰/۹) اسپاد) مربوط به آبیاری نرمال بود. بین ارقام مختلف از لحاظ میزان کلروفیل اختلاف معنی داری وجود داشت و حداکثر میزان کلروفیل (۲۷/۶ اسپاد) مربوط به رقم ورامین بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.