مقاله تأثیر کشت قبلی و نیتروژن اضافی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر کشت قبلی و نیتروژن اضافی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کشت قبلی و نیتروژن اضافی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کشت قبلی و نیتروژن اضافی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کشت قبلی و نیتروژن اضافی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی اثر محصولات پیش کشت مختلف بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند ، در سال های ۸۶-۱۳۸۴ در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد-دزفول اجرا گردید. درسال اول گیاهان ذرت علوفه ای بهاره، گندم، شبدر و چغندرقند به عنوان گیاهان پیش کشت در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار از نظر میزان بقایای گیاهی، میزان نیتروژن برگشتی به خاک و تأثیر آنها بر نسبت C/N خاک بررسی شدند. آزمایش در سال دوم به صورت کرت های یکبار خرد شده با چهار تکرار اجرا گردید. به طوری که محصول پیش کاشت به عنوان کرت اصلی و کاربرد نیتروژن اضافی(در دو سطح ۳۵ کیلوگرم نیتروژن خالص و بدون مصرف نیتروژن) به عنوان کرت فرعی در نظر گرفته شد. و صفات کمی و کیفی چغندرقند بعد از کاشت محصولات مختلف و کاربرد نیتروژن اضافی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش سال اول نشان داد که محصولات پیش کاشت از نظر بیوماس ، میزان نیتروژن و نسبت C/N بقایا با یکدیگر اختلاف معنی داری داشتند. بیشترین و کمترین میزان بیوماس بقایا به ترتیب مربوط به گندم و ذرت علوفه ای بهاره با تولید ۱۶/۵ و ۶/۳ تن در هکتار بود. بیشترین و کمترین نسبت C/N مربوط به گندم و چغندرقند به ترتیب معادل ۶۹/۷ و ۲۰/۸ حاصل گردید. از نظر میزان نیتروژن بقایای چغندرقند با ۱۷۰ و ذرت علوفه ای بهاره با ۷۱ کیلوگرم نیتروژن در هکتار به ترتیب بیشترین و کمترین میزان برگشت نیتروژن به خاک را نشان دادند. نتایج آزمایش سال دوم نشان داد که عملکرد کمی و کیفی چغندرقند به طور معنی داری تحت تأثیر محصولات پیش کشت قرار نگرفت. در بین صفات کیفی چغندرقند تنهادرصد قند، درصد قند قابل استحصال و ضریب استحصال به طور معنی داری تحت تأثیر کاربرد نیتروژن اضافی قرار گرفت و مصرف ۳۵ کیلوگرم نیتروژن اضافی موجب کاهش عوامل فوق به ترتیب به میزان ۰/۶، ۰/۶۲ و ۱/۵ درصد گردید. نسبت C/N خاک پس از برداشت محصولات مختلف(با میانگین کل ۹/۳)، قبل از کشت و بعد از برداشت چغندرقند به طور معنی داری تحت تأثیر قرار نگرفت. اما این نسبت در فاصله زمانی پس از برداشت محصولات پیش کاشت، قبل از کشت چغندرقند و بعد از برداشت چغندرقند کاهش یافت. بیشترین کاهش در فاصله زمانی بعد از برداشت محصولات پیش کاشت و قبل از کشت چغندرقند اتفاق افتاد که از ۹/۳ به ۸/۶ کاهش یافت. نتایج همچنین نشان داد که تأثیر گیاهان پیش کاشت بر عملکرد چغندرقند، مشابه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.