مقاله تأثیر کودهای زیستی، دامی و شیمیایی بر خصوصیات فیزیولوژیک لوبیا در مراحل فنولوژیکی مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر کودهای زیستی، دامی و شیمیایی بر خصوصیات فیزیولوژیک لوبیا در مراحل فنولوژیکی مختلف دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کودهای زیستی، دامی و شیمیایی بر خصوصیات فیزیولوژیک لوبیا در مراحل فنولوژیکی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کودهای زیستی، دامی و شیمیایی بر خصوصیات فیزیولوژیک لوبیا در مراحل فنولوژیکی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کودهای زیستی، دامی و شیمیایی بر خصوصیات فیزیولوژیک لوبیا در مراحل فنولوژیکی مختلف :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
حبوبات و به خصوص لوبیا منبع اصلی تأمین پروتئین های گیاهی برای انسان هستند. به این منظور پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر کودهای زیستی، دامی و شیمیایی بر خصوصیات فیزیولوژیک لوبیا (.Vigna unguiculata L) در شهرستان دره شهر انجام شد. بررسی حاضر به شکل فاکتوریل، در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی، با ۳ تکرار در تابستان سال ۱۳۹۱ انجام شد. فاکتور اول شامل کود دامی در دو سطح (مصرف و عدم مصرف)، فاکتور دوم کود اوره در ۳ سطح (۰، ۱۸/۵ و ۳۷ کیلوگرم نیتروژن در هکتار) و فاکتور سوم شامل کود بیولوژیک (نیتروکسین) در دو حالت (عدم تلقیح و تلقیح بذر) بود. نتایج نشان داد که اثر اصلی کودهای بیولوژیک، شیمیایی و دامی تأثیر معنیداری بر تجمع ماده خشک گیاه (TDW) در مراحل ساقه رفتن، گلدهی، غلاف بندی، دانه بستن و رسیدگی فیزیولوژیک داشت. اثر متقابل دو گانه و سه گانه این تیمارها بر صفت ذکر شده در مرحله ساقه رفتن نیز معنی دار بود. اثر اصلی نیتروکسین و نیتروژن بر ماده خشک برگ (LDW) در تمام مراحل فنولوژیک ذکر شده معنیدار بود. اثر کود دامی نیز بر این صفت در تمام مراحل به غیر از مرحله غلاف بندی معنی دار بود. اثر نیتروکسین و کود دامی بر سرعت رشد گیاه زراعی (CGR) در مراحل ساقه رفتن و گلدهی معنی دار بود. اثر کود دامی تیز بر این صفت در مراحل ساقه رفتن، گلدهی و غلاف بندی معنیدار بود.اثرات متقابل دو گانه و سه گانه بر صفت فوق در مرحله ساقه رفتن معنیدار بود. در این پژوهش مصرف هر یک از کودهای بیولوژیک و دامی باعث افزایش CGR در تمام مراحل نمو گیاه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.