مقاله تحلیل نقش مشارکت اجتماعی و فعالیت های آموزشی-ترویجی در بکارگیری روش های کشاورزی پایدار توسط گندمکاران استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل نقش مشارکت اجتماعی و فعالیت های آموزشی-ترویجی در بکارگیری روش های کشاورزی پایدار توسط گندمکاران استان مرکزی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل نقش مشارکت اجتماعی و فعالیت های آموزشی-ترویجی در بکارگیری روش های کشاورزی پایدار توسط گندمکاران استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل نقش مشارکت اجتماعی و فعالیت های آموزشی-ترویجی در بکارگیری روش های کشاورزی پایدار توسط گندمکاران استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل نقش مشارکت اجتماعی و فعالیت های آموزشی-ترویجی در بکارگیری روش های کشاورزی پایدار توسط گندمکاران استان مرکزی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی نقش مشارکت اجتماعی و فعا لیت های آموزشی-ترویجی در بکارگیری روش های کشاورزیپایدار توسط گندمکاران استان مرکزی می باشد. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ آماری جز پژوهش هایتوصیفی، همبستگی است. روش جمع آوری اطلاعات در این تحقیق از طریق مطالعه اسنادی و به شیوه میدانی صورتگرفته است. ابزار اصلی مورد استفاده در تحقیق پرسشنامه میباشد که روایی پرسشنامه از طریق پانل متخصصان و پایاییآن با استفاده از آلفای کرونباخ مورد تائید قرار گرفت. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه گندمکاران استان مرکزی می-باشد . از میان این جامعه آماری ۳۱۶ نفر به روش نمونه گیری تصادفی با انتساب متناسب انتخاب شدند.حجم نمونه براساس فرمول کوکران تعیین شد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که میزان بکارگیری روشهای کشاورزی پایدار اکثریتگندمکاران در سطح متوسط قرار دارد.بین بکارگیری روشهای کشاورزی پایدار با سطح تحصیلات، سابقه کار کشاورزی ،سابقه کشت گندم ،میزان مشارکت اجتماعی و تأثیر کلاسهای آموزشی -ترویجی در سطح ۱% رابطه مثبت و معنی داری بدست آمد.در رگرسیون چند متغیره،میزان مشارکت اجتماعی و فعالیت های آموزشی – ترویجی در مدل نهایی به میزان ۸۱% از نوسانات ،در میزان بکارگیری روش های کشاورزی پایدار را تبیین می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.