مقاله تشکیل میوه های دوقلو در کیوی فروت(رقم هایوارد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشکیل میوه های دوقلو در کیوی فروت(رقم هایوارد) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشکیل میوه های دوقلو در کیوی فروت(رقم هایوارد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشکیل میوه های دوقلو در کیوی فروت(رقم هایوارد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشکیل میوه های دوقلو در کیوی فروت(رقم هایوارد) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
کیوی های قابل عرضه به بازار دارای ارتفاع بیشتروسطح مقطع گردیاتخم مرغی بوده اما میوه های دوقلو برای ارائه به بازاروصادرات مناسب نیستند.در بسیاری از مناطق مختلف دنیا میزان تولید این نوع میوه های غیرطبیعی درحال افزایش می باشندکه باعث کاهش باربالقوه درخت شده که اقتصادی نمی باشد.تشکیل این میوه هادر فصل های مختلف متفاوت است میوهای دوقلو بیشتر در ابتدای شاخساره یعنی بین گره های ۲-۱ درخت شکیل می شوندهرچند علت تشکیل این میوه های دو قلو به طورکامل شناخته نشده است.با این حال این احتمال وجود داردکه دوقلوزایی کیوی جزء ویژگی هایژنتیکی رقم هایوارد باشد.میوه های دوقلو زمانی تشکیل می شوند که یک یاچند جوانه گل جانبی با یک جوانه گل انتهاییترکیب شودچنین ناهنجاریهای ممکن است مربوط به نوسانات دمایی در زمان گل انگیزی ،رقابت در جذب منابعمانندکربوهیدراتها ویا هورمون تحریک شود.این تحقیق باهدف شناسایی علت ناهنجاریهای گل وتولید میوه های دوقلو وبهحداقل رساندن تولید این میوه ها درباغات کیوی موجود می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.