مقاله تاثیر غلظتهای مختلف نیکل بر صفات مرفولوژیک ارقام فلفل دلمه ای در سیستم آبکشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر غلظتهای مختلف نیکل بر صفات مرفولوژیک ارقام فلفل دلمه ای در سیستم آبکشت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظتهای مختلف نیکل بر صفات مرفولوژیک ارقام فلفل دلمه ای در سیستم آبکشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظتهای مختلف نیکل بر صفات مرفولوژیک ارقام فلفل دلمه ای در سیستم آبکشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظتهای مختلف نیکل بر صفات مرفولوژیک ارقام فلفل دلمه ای در سیستم آبکشت :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
نیکل یکی از عناصر ضروری در چرخه متابولیسم گیاهان عالی می باشد که به عنوان فلزی سودمند در رشد و نمو گیاهانشناخته شده است.پژوهش حاضر با هدف مطالعه تاثیر غلظتهای مختلف نیکل بر صفات مرفوفیزیولوژیک سه رقم فلفل دلمه ای در شرایط آبکشت انجام گرفته است. در این تحقیق اثر غلظتهای مختلف نیکل (N(1)=0, N(2)=0/5, N(3)=1 در محلول غذایی بر روی ۳ رقم فلفل دلمه ای Figaro , LiricaRZ , Sereno مورد مطالعه قرار گرفت.آزمایش در قالب طرح فاکتوریل در ۴ تکرار در محل ایستگاه تحقیقاتی سازمان جهادکشاورزی شهرستان تربت حیدریه انجام گردید. چهاردههفته پس از اعمال تیمارها ، خصوصیات مورفولوژیکی گیاه که شامل ؛ مقدار فتوسنتز ، عملکرد گیاه ، غلظت نیتروژن گیاه، تعداد میوه ، تعداد برگ ، وزن تر و خشک میوه مورد سنجش قرار داد. نتایج تحقیق نشان داد که تغییر غلظت نیکل برروی صفات کمی و کیفی ارقام فلفل دلمه ای تاثیر میگذارد. به گونه ای که کاهش غلظت نیکل در محلول غذایی موجبافت در عملکرد میوه ، میزان نیتروژن گیاه ، مواد جامد قابل حل میوه ، درصد ماده خشک برگ و میوه و همچنین میزانفتوسنتز گردید.غلظت نیکل محلول غذایی بر روی ترکیبات عناصر برگها نیز اثر گذاشت به طوریکه افزایش غلظت نیکلمحلولهای غذایی موجب افزایش نیتروژن و سدیم و به موازات آن کاهش کلسیم و پتاسیم در عناصر برگ ارقام مورد مطالعه گردید. از میان ارقام مورد مطالعه بیشترین عملکرد مربوط به رقم Sereno بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.