مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ی دو گونه ی پونه ( Mentha aquatica Mentha spicata ) با روش های استخراجی مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ی دو گونه ی پونه ( Mentha aquatica Mentha spicata ) با روش های استخراجی مختلف دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ی دو گونه ی پونه ( Mentha aquatica Mentha spicata ) با روش های استخراجی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ی دو گونه ی پونه ( Mentha aquatica Mentha spicata ) با روش های استخراجی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ی دو گونه ی پونه ( Mentha aquatica Mentha spicata ) با روش های استخراجی مختلف :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گیاه اوجی Mentha aquatica و گیاه سرسم Mentha spicata گیاهانی اند علفی از خانواده نعناعیان (Labiateae) که در اکثر مناطق ایران می رویند. هدف این مطالعه، ارزیابی خاصیت ضد میکروبی عصاره حاصل از برگ گیاهان برطیف وسیعی از میکروارگانیسم ها شامل باکتری های گرم مثبت و منفی، قارچ ها و مخمرها از روش دیسک دیفیوژن و میکرو براث دایلوشن در شرایط آزمایشگاهی بود. از طرفی استخراج عصاره این گیاهان از دو روش استخراج با دستگاه سوکسله و استخراج با شیکر مورد بررسی قرار گرفت. اوجی به صورت خودرو می باشد اما سرسم توسط کشاورزان کاشت می شود. در این مطالعه خاصیت ضدمیکروبی گیاه اوجی دردو حالت روییده در ارتفاع و روییده در دشت، در مقابل گیاه سرسم قرار گرفت. نتایج نشان داد که درصد استخراج عصاره توسط دستگاه سوکسله بسیار بیشتر از عصاره حاصل از شیکر است. هاله عدم رشد برای تمام باکتری ها مشاهده شد اما در مورد قارچ ها این مورد صادق نبود که نشان دهنده حساسیت بیشتر باکتری ها نسبت به قارچ هاست. نتیجه تست MIC بدین صورت بود که تمام شش عصاره از غلظت ۱۰۰۰ میکرو لیتر به بالا قادر به مهار رشد میکروارگانیسم ها بودند، البته اوجی دشت سوکسله در غلظت ۷۵۰ میکرولیتر توانست رشد استافیلوکوکوس را مهار کند. اما هیچ کدام از عصاره ها قدرت کشندگی نداشتند و نتایج MBC منفی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.