مقاله بررسی قابلیت تحریک لنفوسیتهای هوشهای دریافت کنندهی پلاسوید بیاى کنندهی آنتیژن CFP مایکوباکتریوم بویس با PPD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی قابلیت تحریک لنفوسیتهای هوشهای دریافت کنندهی پلاسوید بیاى کنندهی آنتیژن CFP مایکوباکتریوم بویس با PPD دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قابلیت تحریک لنفوسیتهای هوشهای دریافت کنندهی پلاسوید بیاى کنندهی آنتیژن CFP مایکوباکتریوم بویس با PPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت تحریک لنفوسیتهای هوشهای دریافت کنندهی پلاسوید بیاى کنندهی آنتیژن CFP مایکوباکتریوم بویس با PPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت تحریک لنفوسیتهای هوشهای دریافت کنندهی پلاسوید بیاى کنندهی آنتیژن CFP مایکوباکتریوم بویس با PPD :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
مایکوباکتریوم بویس(M. bovis ) عامل بیماری سل در بسیاری از حیوانات اهلی و وحشی می باشد . بیش از ده درصد سل انسانی نیز توسط M. Bovis ایجاد می شود . استراتژی مهم جهت کنترل بیماری سل در حیوانات اهلی در جاهایی که سایر اقدامات کنترلی عملی نیست . استفاده از واکسن های موثر می باشد . پروتئین CFP-10 مایکوباکتریوم بویس یکی از پروتئین های مهم ساختاری و عملکردی این پاتوژن می باشد. آنتی ژن CFP-10 بخشی از ناحیه RD1 ژنوم توبرکلوزیس است که دز سویه های عامل بیماریزا وجود دارد . در این تحقیق این پروتئین به عنوان کاندید ایمنی زایی و تهیه واکسن مورد بررسی قرار می گیرد . در این تحقیق ابتدا کل ژنوم باکتری bovis.M استخراج گردید و ژن CFP-10 بوسیله پرایمرهای اختصاصی با تکنیک PCR تکثیر و خاصل شد سپس با ایجاد سرهای مکمل در ژن CFP-10 خالص شده با استفاده از آنزیمهای برشی در وکتور pcDNA3.1 وارد شد. صحت پلاسمید نو ترکیب با روش های هضم آنزیم و تعیین توالی تایید گردید . سپس پلاسمدید نوترکیب به صورت داخل ماهیجه ای به موش BALB/c تزریق و پس از نمونه گیری از بات ماهیچه کل RNA استخراج شد . کمیت و کیفیت RNA به روش اسپتوفتومتری و الکتروفورز ژن مورد ارزیابی قرار گرفت . واکنش RT- PCR با پرایمرهای اختصاص مربوط به آنتی ژن مورد نظر جهت تایید بیان ژن در بافت ماهیجه انجام شد . در موشهای ایمن شده ، بیان پلاسمید نو ترکیب در سطح RNA تایید شد و بر اساس تست MTT ، تحریک لنفوسیتی صورت پذیرفت و گروه های موش حساس شده با PPD شاخص تحریکی بالایی از خود نشان دادند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.