مقاله بهینه سازی فرایند سرخ کردن میگوی پوشش داده شده با CMC با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرایند سرخ کردن میگوی پوشش داده شده با CMC با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند سرخ کردن میگوی پوشش داده شده با CMC با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند سرخ کردن میگوی پوشش داده شده با CMC با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند سرخ کردن میگوی پوشش داده شده با CMC با استفاده از روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با رشد آگاهی مصرف کنندگان، تقاضا برای محصولات غذایی با میزان روغن پایین تر افزایش پیدا کرده است. استفاده از پوشش های خوراکی یک روش مناسب برای کاهش جذب روغن در حین سرخ کردن میباشد. هدف از این پژوهش تولید میگوی سرخ شده با میزان روغن پایین و رطوبت بالا و دارای خواص مفید و سلامتیبخش و نیز یافتن مقادیر بهینهی شرایط اثرگذار در خواص حسی، کیفی و همچنین شاخص های رنگ پوشش CMC شامل دما، زمان سرخ کردن و غلظت پوشش بود. به منظور بهینه سازی پارامترها از روش سطح پاسخ در قالب طرح مرکب مرکزی (CCD) و از نرم افزار Design Expert استفاده گردید. پوشش مورد استفاده در این پژوهش شامل CMC با غلظت های ۰۵%، ۱% و ۱۵% می باشد. آماده سازی پوشش ها به روش وزنی- وزنی انجام گرفت. میگوها پس از توزین در داخل پوشش ها به روش غوطه ورسازی به نسبت ۱ به ۳ هر کدام به مدت ۵ دقیقه در دمای اتاق پوشش داده شدند. سپس میگوها به صورت عمیق در روغن سرخ کردنی در دماهای ۱۶۰C؛ ۱۷۰C و ۱۸۰C برای مدت زمان های ۲، ۴ و ۶ دقیقه سرخ شدند. بعد از این زمان نمونه ها فورا از داخل روغن خارج شدند و به آرامی به وسیله کاغذ جاذب، روغن سطحی آن جدا شده و برای انجام آزمایشات بعدی تا دمای اتاق سرد شدند. مطابق مدلسازی ریاضی انجام گرفته در شرایط دمای ۱۷۲۴C، زمان ۲ دقیقه و غلظت ۱۵CMC میلی گرم در لیتر کمترین درصد چربی به میزان ۴۹۳۲ درصد، بالاترین درصد رطوبت به میزان ۵۰۶ درصد، بالاترین درصد ماده خشک به میزان ۴۹۳۹ درصد، پذیرش کلی ۳۶ ، شاخص های L و a و b به ترتیب به میزان ۳۳۴، ۸۸ و ۲۹۳۱، بافت به میزان ۳۷۱ و بیشترین کاهش چربی به علت پوشش دهی به میزان ۳۴۵۴ بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.