مقاله بررسی پتانسیل پروبیوتیکی Enterococcus durans M.D.E MRS4-10 جدا شده از معده عسلی زنبور عسل Mellifera meda در منطقه تناکابن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پتانسیل پروبیوتیکی Enterococcus durans M.D.E MRS4-10 جدا شده از معده عسلی زنبور عسل Mellifera meda در منطقه تناکابن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پتانسیل پروبیوتیکی Enterococcus durans M.D.E MRS4-10 جدا شده از معده عسلی زنبور عسل Mellifera meda در منطقه تناکابن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پتانسیل پروبیوتیکی Enterococcus durans M.D.E MRS4-10 جدا شده از معده عسلی زنبور عسل Mellifera meda در منطقه تناکابن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پتانسیل پروبیوتیکی Enterococcus durans M.D.E MRS4-10 جدا شده از معده عسلی زنبور عسل Mellifera meda در منطقه تناکابن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی توان تحمل ارتروکوکوس دورانس جدا شده از معده عسلی در برابر نمک صفرا و شرایط اسیدی بود. نمونه ها در محیط انتخابی MRS مایع تلقیح شدند و پس از رشد و بدست آوردن کلین های خالص ابتدا با روش های معمول بیوشیمیایی و مولکولی تشخیص داده شدند و پس از تایید در برابر سه فاکتور، رشد در حضور ۰۳% نمک دزوکسی کولانسدیم، رشد در برابر PHهای مختلف بخصوص شرایط اسیدی معده و مقاومت در برابر آنتی بیوتیک مورد بررسی قرار گرفتند . با دستیابی به کوکسی های گرم مشت . کاتالاز منفی ، محصول نهایی حاصل از وا کنش زنجیره پلی مرازی پس از خالص سازی، توالی یابی و با NCBI بلاست گردید که ضمن تایید انتروکوکوس دورانس، مشخص گردید که این جدا شده در برابر نمک صفرا تحمل پایین داشته و قادر به تحمل محیط اسیدی معده در شرایط آزمایشگاهی نیست و در برابر آنتی بیوتیک هایی همچون آمپی سیلین، تتراسایکلین و داکسی سیلین نیز حساس بود . جنس انتوکوکوس دارای چهره دو بعدی است ، چرا کههم می تواند دارای فعالیت پروبیوتیکی باشد و به عنوان کشت های استارتر در صنعتی غذایی باعث شکل گیری طعم های خاص و منحصر به فرد شود، هم میتواند علایم پاتوژنیکی از جمله مقاومت دارویی را از خود بروز دهد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.