مقاله بررسی پروتئوم گیاهان جو تلقیح شده با قارچ اندوفیت P.indica تحت تنش خشکی با استفاده از تکنیک الکترونفورز دو بعدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پروتئوم گیاهان جو تلقیح شده با قارچ اندوفیت P.indica تحت تنش خشکی با استفاده از تکنیک الکترونفورز دو بعدی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پروتئوم گیاهان جو تلقیح شده با قارچ اندوفیت P.indica تحت تنش خشکی با استفاده از تکنیک الکترونفورز دو بعدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پروتئوم گیاهان جو تلقیح شده با قارچ اندوفیت P.indica تحت تنش خشکی با استفاده از تکنیک الکترونفورز دو بعدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پروتئوم گیاهان جو تلقیح شده با قارچ اندوفیت P.indica تحت تنش خشکی با استفاده از تکنیک الکترونفورز دو بعدی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
خشکی یکی از مهمترین تنش های غیرزیستی و اصلیترین مانع تولید محصولات زراعی در جهان می باشد با استفاده از میکروارگانیسمهای همزیست می توان تحمل گیاهان به تنش های غیرزیستی را افزایش داد. قارچ اندوفیت Piriformospora indica یک قارچ شبه میکوریزی می باشد که توانایی تحریک رشد و افزایش مقاومت به تنش های زیستی و غیرزیستی را دارد. در این پژوهش از تکنیک پروتئومیکس برای تعیین مکانیزم مولکولی مقاومت القاء شده در گیاهان جو تحت تنش خشکی استفاده شد. گیاهچه ها با قارچ تلقیح شده و ۱۴ روز بعد از تلقیح، سه سطح تنش (F.C.,F.C. 50% و ۲۵%F.C.) در آنها القا شد. ۲۸ روز بعد از تلقیح، نمونه های برگی جمع آوری و پروتئوم آنها استخراج گردید. آنالیز پروتئوم برگ منجر به شناسایی ۷۲۶ لکه پروتئینی در روی ژل گردید از بین آنها، ۱۲۳ لکه دارای تغییرات معنی دار بوده که ۹۲ لکه در روی ژل کوماسی شناسایی شد که آنالیز اسپکترومتر جرمی منجر به شناسایی ۵۰ پروتئین گردید که این پروتئین ها در فرایندهای فتوسنتز، متابولیسم، انتقال پیام و پاسخ های دفاعی دخالت دارند. به نظر می رسد مقاومت به تنش در گیاهان تلقیح شده از طریق تحریک فتوسنتز، آزادسازی انرژی و افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی انجام گیرد. به نحو جالبی، قارچ بیان برخی پروتئین های جدید که ارتباط آنها با مقاومت به تنش هنوز به طور کامل آشکار نشده را نیز تغییر داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.