مقاله پیشرفت های ژنتیکی و بهزراعی حاصله در گیاه زراعی سویا (.Glycine max L) و صفات افزایش عملکرد آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیشرفت های ژنتیکی و بهزراعی حاصله در گیاه زراعی سویا (.Glycine max L) و صفات افزایش عملکرد آن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیشرفت های ژنتیکی و بهزراعی حاصله در گیاه زراعی سویا (.Glycine max L) و صفات افزایش عملکرد آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیشرفت های ژنتیکی و بهزراعی حاصله در گیاه زراعی سویا (.Glycine max L) و صفات افزایش عملکرد آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیشرفت های ژنتیکی و بهزراعی حاصله در گیاه زراعی سویا (.Glycine max L) و صفات افزایش عملکرد آن :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
عملکرد نهایی هر گیاه زراعی توسط اثرات متقابل ژنوتیپ گیاه و محیط رشد تعیین می گردد. عملکرد بالاتر ارقام جدید سویا درمقایسه با ارقام قدیمی، مرهون افزایش پتانسیل ژنتیکی از طریق اصلاح نباتات و پیشرفت های تکنولوژی زراعی مورد استفاده درسیستم های تولیدی کشاورزی می باشد. این پتانسیل عملکرد ژنتیکی تنها هنگامی به دست آمده است که شرایط محیطی ایده آل باشد.برای دستیابی به حداکثر عملکرد سویا باید به انتخاب رقم، مدیریت نماتد سیست سویا، تاریخ کاشت، فاصله ردیف، مدیریت علفهرز، مراقبت هفتگی و مدیریت کوددهی توجه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.