مقاله ارزیابی و تعیین سطوح توسعه یافتگی نواحی شهری با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان میاندوآب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و تعیین سطوح توسعه یافتگی نواحی شهری با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان میاندوآب) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و تعیین سطوح توسعه یافتگی نواحی شهری با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان میاندوآب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و تعیین سطوح توسعه یافتگی نواحی شهری با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان میاندوآب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و تعیین سطوح توسعه یافتگی نواحی شهری با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: شهرستان میاندوآب) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
شناخت و بررسی امکانات و قابلیت ها و در پی آن تعیین سطوح توسعه یافتگی نواحی از چالش های پیش روی برنامه ریزی شهری و نخستین گام در فرایند برنامه ریزی وتوسعه به شمار می رود . هدف کلی این مقاله ، ارزیابی توسعه پایدار شهر میاندوآب وتعیین سطوح توسعه یافتگی نواحی ۵ گانه این شهر به لحاظ برخورداری از شاخص های توسعه می باشد . برای ارزیابی توسعه پایدار شهر مقایسه کاربری های اراضی نواحی ۵ گانه که با انتخاب ۴۱ متغییر در قالب شاخص های مسکن و کالبدی ، آموزشی ، بهداشتی و درمانی ، فرهنگی اجتماعی استفاده شده است . نتایج حاصله بیانگر اختلاف و نابرابری فاحش بین ۵ ناحیه شهر بوده به طوری که از مجموع ۵ ناحیه ۱ ناحیه در سطح توسعه یافته ،۲ ناحیه در حال توسعه و ۲ ناحیه دیگر در سطح توسعه نیافته قرار دارد . ضمن اینکه نواحی به لحاظ تقسیم بندی ، از لحاظ جمعیت ومساحت نیز ناهمگن بوده واین امر نیز توسعه نیافتگی برخی حوزه ها را تشدید کرده است. دامن زده بود .همچنین با استفاد از مدل Swot نقاط قوت ، ضعف ، تهدید وفرصت شهرستان بررسی گردید و استراتژی so آن توجه به کشاورزی به واسطه وجود منابع ابی فراوان ، استراتژی wo آن ایجاد اشتغال به واسطه استفاده از فرصت های حمل و نفل ،st آن ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی بر اساس مزیت نسبی ، wt آان فعال کردن بخش خصوصی و افزایش اعتبار آن در فعالیت های اقتصادی پیشنهاد شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.