مقاله بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه درمنه بر برخی باکتری های پاتوژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه درمنه بر برخی باکتری های پاتوژن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه درمنه بر برخی باکتری های پاتوژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه درمنه بر برخی باکتری های پاتوژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه درمنه بر برخی باکتری های پاتوژن :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
با گسترش روزافزون مقاومت های دارویی در میان میکروارگانیسم های پاتوژن، دستیابی به منابع جدید دارای خواص ضدمیکروبی مناسب، ضروری است. سابقه طولانی کاربرد گیاهان در طب سنتی، مشتقات گیاهی را به یکی از بهترین گزینه های چنین تحقیقاتی تبدیل نموده است. در این پژوهش اثر ضدمیکروبی عصاره های اتانولی و متانولی گیاه درمنه بر چهار باکتری پاتوژن تعیین شد. تهیه عصاره های گیاه درمنه از پودر خشک این گیاه و به روش ماسراسیون با استفاده از حلال های اتانول و متانول انجام شد. ارزیابی خواص ضد میکروبی عصاره های مذکور به کمک روش انتشار دیسک انجام و حداقل غلطت مهار کنندگی با روش ماکروبراث دایلوشن انجام شد. هر دونوع عصاره های اتانولی و متانولی گیاه درمنه به طرز معنی داری موجب مهار میکروارگانیسم های مورد مطالعه شدند. استافیلوکوکوس ارئوس با MIC=1/56mg/ml حساسیت بیشتری به گیاه درمنه نشان داد، در حالی که حساسیت باسیلوس سرئوس به عصاره های گیاه مذکور متوسط و حساسیت اشرشیا کلی و پسودوموناس آئروژینوزا کم ارزیابی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.