مقاله بررسی برخی از باکتری های انتروباکتریاسه در کشت های نیمه انبوه اسپیرولینا با استفاده از محیط کشت باکتری BGBL و LEVINE -EMBagar EMBagar


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی از باکتری های انتروباکتریاسه در کشت های نیمه انبوه اسپیرولینا با استفاده از محیط کشت باکتری BGBL و LEVINE -EMBagar EMBagar دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی از باکتری های انتروباکتریاسه در کشت های نیمه انبوه اسپیرولینا با استفاده از محیط کشت باکتری BGBL و LEVINE -EMBagar EMBagar  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی از باکتری های انتروباکتریاسه در کشت های نیمه انبوه اسپیرولینا با استفاده از محیط کشت باکتری BGBL و LEVINE -EMBagar EMBagar،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی از باکتری های انتروباکتریاسه در کشت های نیمه انبوه اسپیرولینا با استفاده از محیط کشت باکتری BGBL و LEVINE -EMBagar EMBagar :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
اسپیرولینا دارای پروتئین بالا، ویتامین ها، اسیدهای آمینه ضروری و اسیدهای چرب ضروری است دارای مواد معدنی مخصوصا آهن می باشد . برای این که از ریز جلبک اسپیرولینای به دست آمده در جزیره قشم در تولید غذای سالم استفاده شود نیاز به بررسی میکروبیولوژی محصول وجود دارد که باکتری های بیماری زای برخی از اعضای خانواده آنتروباکتریاسه شامل : جنس های اشریشیاکلی ، کلبسیلا ، انتروباکتر آئروجنز و سیترو باکتر مورد تجزیه و تحلیل میکروبیولوژی واقع شده است. ۵۰ میلی لیتر اسپیرولینا را از ۵ حوضچه پرورش اسپیرولینا که به طور تصادفی از جامعه آماری ۲۰ حوضچه ای در دو ماه شهریور و آذر برداشت کرده ایم در محیط کشت های باکتری که به طور تجاری تهیه شده و در مزارع اسپیرولینا شهر مالاگا در جنوب اسپانیا نیز استفاده شده است ؛ کشت می دهیم که ، از محیط سبز درخشان لاکتوز براث ( BGBL ) استفاده شده و برای تأیید وجود یا عدم وجود و شناسایی کلنی های مربوطه از LEVINE-EMB آگار ، بهره گرفته شده . روش های آزمایشگاهی مطابق با روش های کتابهای باکتری شناسی است . جواب کلیه آزمایش های صورت گرفته برای این باکتری های بیماری زا ، منفی بود که نشان دهنده عدم وجود آن ها در کشت های ریز جلبک اسپیرولینا است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.