مقاله بررسی بیوانفورماتیکی آنزیم های گلوکاناز باکتری ترموفیل Cohnella A


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بیوانفورماتیکی آنزیم های گلوکاناز باکتری ترموفیل Cohnella A دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیوانفورماتیکی آنزیم های گلوکاناز باکتری ترموفیل Cohnella A  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیوانفورماتیکی آنزیم های گلوکاناز باکتری ترموفیل Cohnella A،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیوانفورماتیکی آنزیم های گلوکاناز باکتری ترموفیل Cohnella A :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
آنزیم های گلوکاناز، آنزیم های مقاوم به حرارت بوده که در صنعت پارچه بافی، دترجنت، تولیدسوخت زیستی کاربرد دارد. دراین پژوهش به بررسی خصوصیات بیوشیمیایی پنج نوع آنزیم گلوکاناز موجود در باکتری ترموفیل Cohnella که بومی ایران بوده از طریق برنامه های پیش بینی بیوانفورماتیکی پرداختیم. فاکتورهای مورد بررسی نشان داد که آنزیم Beta-glucanase Coh2511 به علت دارا بودن شاخص ناپایداری کمتر از ۴۰، از پایداری بیشتری برخورداراست. DNA ی آنزیم Endo glucanase Coh307 دارای مقاومت حرارتی بیشتری می باشد. آمینواسیدآلانین دارای بیشترین درصد حضور دراین خانواده آنزیمی و آمینو اسید سیستئن کمترین درصدحضور رادارد. آنزیم تریپسین به علت ایجاد تعداد جایگاه های برش کمتر برای مطالعات پروتئومیکس این خانواده ی آنزیمی مناسب می باشد. تمام اعضای این خانواده دارای سیگنال پپتید بوده و در نتیجه ترشحی می باشند. و بیشتراعضای این خانواده را می توان باتوجه به دارابودن بار خالص منفی باکروماتوگرافی تعویض یونی با بار مثبت جداسازی نمودو باتوجه به بالاتر بودن شاخص آلیفاتیک Exoglucanase Coh2365 نسبت به آنزیم های مورد مقایسه این آنزیم از مقاومت حرارتی بالاتری برخورداراست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.