مقاله بررسی عوامل موثر بر کشت ارگانیک خرما در شهرستان سراوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر کشت ارگانیک خرما در شهرستان سراوان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر کشت ارگانیک خرما در شهرستان سراوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر کشت ارگانیک خرما در شهرستان سراوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر کشت ارگانیک خرما در شهرستان سراوان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: کشاورزی ارگانیک به عنوان یک نظام زراعی سعی در کاهش نهاده های بیرونی از جمله انواع کودهای شیمیایی و سموم به منظور افزایش پایداری در کشاورزی و تعادل بین نسلها در استفاده از منابع دارد. خرما (Phoenix dactylifera L. Aracaceae) یکی محصولات زراعی و باغی است که دارای پتانسیل ارگانیک می باشد. در این تحقیق، ضمن پرداختن به مقوله ارزش غذایی واقتصادی بسیار بالای خرما و سطح زیر کشت و میزان تولید آن در کشور، کشتارگانیک این محصول و عوامل موثر بر آن و راهکارهای عملی افزایش تولید ارگانیک آن در منطقه سراوان استان سیستان وبلوچستان مورد بررسی قرار گرفت.مواد وروشها: روش گردآوری مطالب در این تحقیق به دو صورت کتابخانهای و الکترونیک بوده است. که در این مطالعات بهجمعآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات موجود در رابطه با کشت ارگانیک خرما در شهرستان سراوان اقدام گردید.نتایج: از جمله فاکتورهای موثر بر کشت ارگانیک خرما میتوان به افزایش دانش فنی و اطلاعات عمومی کشاورزان درزمینه کشاورزی ارگانیک و عواقب ناشی از متکی بودن به نهاده های جانبی، استفاده از نهاده های جایگزین در بخشکشاورزی از قبیل کودهای آلی (کود دامی، کود سبز) و استفاده از سموم آلی مانند علف کشها و آفت کش هایاستخراجی از گیاهان دارویی، اعمال مدیریت زراعی، نحوه اعمال سیاست های حمایتی از تولید کنندگان نهاده های آلی ومحصولات ارگانیک و تعریف و اعمال استانداردهای مورد نیاز اشاره کرد. نتیجه گیری: از آنجا که خرما یک محصول استراتژیک در ایران می باشد و دارای پتانسیل ارگانیک در استان سیستان وبلوچستان است، کشت ارگانیک این محصول از طریق انجام عملیاتی مطابق با نظام ها و چرخه های طبیعی باعث توسعهبوم نظام های کشاورزی پایدار در منطقه سیستان و بلوچستان بویژه شهرستان سراوان خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.