مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای راحت و آماده در خانوارها: مروری بر مطالعات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای راحت و آماده در خانوارها: مروری بر مطالعات دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای راحت و آماده در خانوارها: مروری بر مطالعات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای راحت و آماده در خانوارها: مروری بر مطالعات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهای راحت و آماده در خانوارها: مروری بر مطالعات :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مصرف غذاهای راحت و آماده در بین مصرفکنندگان کشورهای غربی شروع شد و امروزه در سراسر دنیاگسترش یافته است. استفاده بیشتر از مایکرووی، غذاهای بیرونی، تحویل گرفتن غذا در منزل و خریدهایاینترنتی نشاندهنده اهمیت راحتی و سهولت در انتخابهای غذایی مصرفکنندگان هستند ( ۶و ۷). مطالعاتزیادی در زمینه انتخاب غذاهای آماده توسط مصرفکنندگان بهویژه وعدههای غذایی کامل صورت گرفته است(۳و ۴و ۵). با توجه به نقش برجسته سهولت غذا در انتخاب مصرفکنندگان به نظر میرسد غذاهایی که آماده- کردن آنها سخت است برای مصرفکنندگان جذابیت کمتری دارند. بنابراین افزودن ویژگی راحتی بهمحصولات مفید و سودمند مثل میوه و سبزیجات مصرف آنها را به مقدار زیادی افزایش خواهد داد. درمطالعات زیادی افراد بیان کردهاند که غذاهای آماده یک تغذیه مناسب و سودمندی نیستند ( ۳). همچنین در مطالعات زیادی وجود رابطه بین سلامتی مناسب و مصرف میوه و سبزیجات تایید شده است (۱۴، ۱۳، ۱۲، ۳)و ۴۴۵ درصد افراد ۲ بار در هفته از غذاهای آماده استفاده میکردند و ۵۵ درصد افراد بیشتر از ۲ بار در هفته از غذاهای آماده استفاده میکردند. سازمان جهانی سلامت و سازمان غذا و کشاورزی آمریکا به منظور جلوگیری ازبیماریهای مزمن مثل بیماریهای قلبی، سرطان، دیابت و بهویژه کمبود ریزمغذی ها، مصرف روزانه ۴۰۰ گرممیوه و سبزیجات را پیشنهاد کردهاند ( ۱۱ ). علیرغم همه توصیه های ملی و بین المللی که در زمینه غنی بودنسبزیجات و میوهها صورت گرفته آژانس سلامت عمومی کشور کانادا گزارش کرده است که بیش از ۶۰ درصدمصرف کنندگان کانادایی مقدار کمی از سبزی و میوه مصرف می کنند ( ۱۲ ). این مرکز می خواهد نقش راحتی وسهولت غذا در اقدام به خرید و مصرف میوه و سبزیجات را بررسی کند. اضافه شدن سهولت در تهیه کردن وآماده شدن میوه و سبزیجات مصرف آنها را افزایش داده و در نتیجه سلامت عمومی جامعه را بهبود می بخشد.هدف این مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف غذاهایی است که بیرون از خانه مصرف می شوند و یا غذاهایی کهبه دلیل سهولت آمادهکردن آنها در منزل انتخاب می شوند. الگوی غذایی خانوارهای امروزی تغییرات زیادی کرده است. مصرف غذاهای سنتی که در منزل درست می شدند و بسیار سالم ومفید بودند کم شده و مصرف غذاهای پرچرب و پرکالری که در رستورانها، فست فودها و سایر فروشگاه ها عرضه می شوند اجزای اصلی عادات غذاییافراد شده اند. همچنین سبزیها و میوه ها به طور ویژه بحث می شوند. مصرف پایین سبزی و میوه سلامتی افراد را تهدید می کند. بنابراین ضروری است که فاکتورهای موثر بر مصرف میوه و سبزیجات به طور ویژه بررسی شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.