مقاله بررسی فرآیند تولیدوویژگی های فیزیکوشیمیایی وحسی کنسانتره عناب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فرآیند تولیدوویژگی های فیزیکوشیمیایی وحسی کنسانتره عناب دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فرآیند تولیدوویژگی های فیزیکوشیمیایی وحسی کنسانتره عناب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرآیند تولیدوویژگی های فیزیکوشیمیایی وحسی کنسانتره عناب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فرآیند تولیدوویژگی های فیزیکوشیمیایی وحسی کنسانتره عناب :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
عناب به دلیل اثرات سلامتی بخش متعدد از جمله فعالیت های ضد میکروبی و دارا بودن ترکیبات فنولی بیواکتیو وفلاونوئید به عنوان داروی گیاهی برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود ،علاوه بر مواد فعال زیستی، عنابحاوی مواد مغذی و ریز مغذی ها نیز می باشدو به عنوان یک غذای عملگرا مطرح می شود. کنسانتره عناب یک ترکیبنسبتا شفاف و یکنواخت می باشد که با دارا بودن خواص کمی و کیفی عناب قابلیت کاربرد در صنایع غذایی به ویژه بهعنوان یک طعم دهنده،افزودنی تغذیه ای و دارویی، رنگ دهنده و شیرین کننده طبیعی را دارا می باشد. در این تحقیقبررسی فرمولاسیون کنسانتره عناب با استفاده از عناب خشک و تازه دردو سطح روش تغلیظ شامل تغلیظ تحت خلا بااستفاده از روتاری اواپراتور و تغلیظ در فشار اتمسفری مورد مطالعه قرار گرفت. بررسی آزمایشات فیزیکوشیمیایی شامل اندازه گیری pH، خاکستر،موادجامدکل،قند،رنگ سنجی وآزمونهای حسی در قالب یک طرح کاملا تصادفی بر پایه فاکتوریل انجام شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.