مقاله بررسی فعالیت برخی از آنزیم های گوارشی (پپسین و تریپسین) لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در تیمار نوری ۱۴ ساعت روشنایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
42 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت برخی از آنزیم های گوارشی (پپسین و تریپسین) لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در تیمار نوری ۱۴ ساعت روشنایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت برخی از آنزیم های گوارشی (پپسین و تریپسین) لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در تیمار نوری ۱۴ ساعت روشنایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت برخی از آنزیم های گوارشی (پپسین و تریپسین) لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در تیمار نوری ۱۴ ساعت روشنایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت برخی از آنزیم های گوارشی (پپسین و تریپسین) لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در تیمار نوری ۱۴ ساعت روشنایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی آنتوژنی آنزیم های گوارشی پپسین و تریپسین لارو قزل آلای رنگین کمان می باشد. تعداد ۹۰۰ لارو تفریخ شده قزل آلای رنگین کمان در آغاز تغذیه فعال (۱۸ روز پس از تفریخ) با میانگین وزن اولیه ۰/۰۰۹±۱۱۹ میلی-گرم در مخازن پلاستیکی با سه تکرارقرار گرفته و آزمایش طی ۶ هفته انجام شد. دوره نوری شامل ۱۴ ساعت تاریکی طراحی گردید. تغذیه لاروها ۱۲ مرتبه در روز از ۶ صبح تا ۶ غروب صورت گرفت. دمای آب در دوره ی پرورش ۱۵/۰۲±۱/۸۴C، میزان اکسینژن ۸/۳۶±۰/۹۲mg/l و ۷/۶۲±۰/۳۲pH، برآورد شد. نمونه برداری از لاروها بصورت کاملاً تصادفی در روزهای ۱، ۳، ۵، ۸، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۳۹ و ۴۴ روز بعد از آغاز تغذیه فعال انجام شد. طبق نتایج بدست آمده، فعالیت اختصاصی آنزیم پپسین از روز ۱۹ (u/mg protein 1/189±۸/۲۲۳) تا ۳۵ پس از تفریخ روند افزایشی داشت و در روز ۳۵ به پیک فعالیت خود رسید (u/mg protein 4/39±۶۲/۹۳). پس از آن تا انتهای دوره پرورش، روند نسبتا یکنواختی در فعالیت آن مشاهده شد (۴/۰۵±۶۱/۹۳)؛ (p>0/05). سن به میزان قابل توجهی فعالیت آنزیم تریپسین را تحت تاثیر قرار داد (p<0/05). طی روزهای ۱۸ تا ۲۳ پس از تفریخ (جذب کیسه زرده) افزایش کمی در فعالیت آنزیم تریپسین مشاهده شد (از u/mg protein 0/00018±۰/۰۰۴۳) به ۰/۰۰۱۸±۰/۰۱۰۰)؛ (p>0/05)، پس از آن تا روز ۳۵ روند نزولی داشت و به کمترین مقدار خود رسید (۰/۰۰۰۳±۰/۰۰۱۲)؛ (p>0/05). همچنین طی روزهای ۳۵ تا ۴۵ آزمایش، فعالیت آنزیم تریپسین، افزایش یافت (۰/۰۰۴۱±۰/۰۲۸)؛ (p<0/05). از روز ۴۵ تا ۵۰ فعالیت آنزیم مجددا کاهش می یابد. (u/mg protein 0/0048±۰/۰۷۷)؛ (p<0/05). سپس تا انتهای دوره، فعالیت تریپسین به میزان قابل توجهی افزایش یافت که نسبت به روز ۴۵ اختلاف معنی داری داشت (u/mg protein 0/0104±۰/۱۳۱). بنابراین قابلیت هضم مواد مغذی با توجه به سن متغیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.