مقاله ارزیابی مراحل سترون سازی و شاخه زایی گونه زالزالک برداشت شده در فصل زمستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مراحل سترون سازی و شاخه زایی گونه زالزالک برداشت شده در فصل زمستان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مراحل سترون سازی و شاخه زایی گونه زالزالک برداشت شده در فصل زمستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مراحل سترون سازی و شاخه زایی گونه زالزالک برداشت شده در فصل زمستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مراحل سترون سازی و شاخه زایی گونه زالزالک برداشت شده در فصل زمستان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
ارزیابی مراحل سترون سازی و شاخه زایی گونه Crataegus pseudohetrophylla Pojark. در شرایط درون شیشه ای با برداشت سر شاخه در اواسط زمستان مورد بررسی قرار گرفت. ریز نمونه ها پس از ضد عفونی سطحی در مجلول قارچ کش تیرام ۲ گرم در لیتر به مدت ۲ ساعت غوطه ور شدند و پس از غوطه وری در محلول اتانول ۷۰% به مدت ۶۰ ثانیه در محلول های ضدعفونی کننده کلرید جیوه و سفید کننده تجاری هیپو کلریت سدیم در ۱۲ تیمار در محیط کشت MS استقرار یافتند. سپس سرشاخه های رشد یافته در غلظت های مختلفی از هورمون های BAP و TDZ در ترکیب با NAA در ۶ تیمار و ۳ تکرار در محیط DKW کشت شده و داده ها پس از ۳ زیر کشت تجزیه و تحلیل گردید. نتایج مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین درصد استقرار مربوط به تیمارهای کلرید جیوه در غلظت ۰/۱ درصد به مدت ۶و ۱۰ دقیقه و کمترین آن مربوط به کلرید جیوه در غلظت ۰/۳ درصد به مدت ۵ دقیقه می باشد. بیشترین میزان شاخه زایی (۳۲ عدد) و بزرگ ترین طول شاخه ۴/۳۷ سانتی متر در تیمار ۸ میلی گرم در لیتر BAP در ترکیب با ۲ میلی گرم در لیتر NAA حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.