مقاله استخراج و خالص سازی لاکتوفرین خوراکی ازآغوز شیر و مقایسه غلظت آن با شیر معمولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج و خالص سازی لاکتوفرین خوراکی ازآغوز شیر و مقایسه غلظت آن با شیر معمولی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج و خالص سازی لاکتوفرین خوراکی ازآغوز شیر و مقایسه غلظت آن با شیر معمولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و خالص سازی لاکتوفرین خوراکی ازآغوز شیر و مقایسه غلظت آن با شیر معمولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج و خالص سازی لاکتوفرین خوراکی ازآغوز شیر و مقایسه غلظت آن با شیر معمولی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف: رژیم غذایی یک فاکتور محیطی کلیدی موثر در شیوع بسیاری ازبیماری های حاد می باشد. اخیرا مشخص شده که تغذیه خوراکی لاکتوفرین اثرات مفیدی از جمله تعدیل عملکرد سیستم ایمنی، فعالیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در سلامت انسان وحیوانات داشته است. این مطالعه با هدف جداسازی و خالص سازی بهینه لاکتوفرین از آغوز شیر گاو و مقایسه غلظت آن با شیر معمولی انجام گردید. موادو روش ها : کلستروم شیرگاو بلافاصله بعداز زایش و همچنین شیر معمولی جمع آوری گردید. ابتدا چربی و سپس کازئین آن ها جداشد. سپس برخی ازپروتئینه ای شیر با رسوب دهی از طریق آمونیوم سولفات جداشدند. در مرحله بعد لاکتوفرین با استفاده از ستون کروماتوگرافی تبادل کاتیونی CM-Sephadex-C50 با دستگاه FPLC جداسازی شد. برای شناسایی پروتئین بدست آمده از روش الکتروفورز SDS-PAGE استفاده شد. یافته ها: پروتئین لاکتوفرین خالص با وزن مولکولی ۸۰KDa با غلظت ۲mg/ml از کلستروم و باغلظت ۰/۶mg/ml از شیر معمولی بدست آمد. مرتبه خالص سازی برای لاکتوفرین آغوز ۳۶ وبرای شیر معمولی ۲۰ بدست آمد. استنتاج: با توجه به اهمیت روز افزون کاربردهای درمانی، تغذیه های، روش فوق علاوه بر سادگی و سرعت می تواند باعث استحصال لاکتوفرین باخلوص بالاگردد. نتایج نشان می دهد غلظت لاکتوفرین کلستروم بسیار بالاتر از شیرمعمولی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.