مقاله استفاده از باکتری های پروبیوتیک درآبمیوه جات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از باکتری های پروبیوتیک درآبمیوه جات دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از باکتری های پروبیوتیک درآبمیوه جات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از باکتری های پروبیوتیک درآبمیوه جات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از باکتری های پروبیوتیک درآبمیوه جات :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه مصرف فرآورده های پروبیوتیک در دنیا به طور فزاینده ای رو به گسترش است . باکتری های پروبیوتیک قادر به تحریک سیستم ایمنی و تقویت پاسخ ایمنی بدن هستند مقاله حاضر با استفاده از جستجوی الکترونیکی کلمه های کلیدی پروبوتیکها، آبمیوه، باکتریهای لاکتیکی و قابلیت زند همانی در بین ۸ مقاله کامل انگلیسی ISI و ۳ کتاب مرجع در رابطه با اتسفاده از باکتری های پروبیوتیک در آبمیوه جات انجام گردید. با توجه به بروز آلرژی به محصولات لبنی در بعضی افراد و همچنین عدم تحمل لاکتوز و محتویات کلسترول که دو عامل غیر مفید است که به محصولات لبنی نسبت داده می شود ، درخواست برای تولید محصولات غیر لبنی افزایش یافته است . پروبیوتیکها اثرات قابل توجهی بر روی کیفیت حسی و قابلیت پذیرش آیمیوه جات می گذارند . این مواداز پتانسیل بالا برای تبدیل شدن به محصول پروبیوتیک برخوردارند زیرا خود فراورده ای سلامت بخش هستند و توسط گستره ی وسیعی از مردم مصرف می شودند . از نظر حسی مقبول عام بوده و دارای مواد مغذی مفیدی میباشد . می توانند ماده ای مناسب برای کشت باکتری های باشند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.