مقاله استفاده از روش PCR برای مطالعه تنوع آللی جایگاه ژنی Glu-B1 در ارقام گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از روش PCR برای مطالعه تنوع آللی جایگاه ژنی Glu-B1 در ارقام گندم نان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از روش PCR برای مطالعه تنوع آللی جایگاه ژنی Glu-B1 در ارقام گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از روش PCR برای مطالعه تنوع آللی جایگاه ژنی Glu-B1 در ارقام گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از روش PCR برای مطالعه تنوع آللی جایگاه ژنی Glu-B1 در ارقام گندم نان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
کیفیت پخت نان گندم همبستگی زیادی با نوع و میزان پروتئین های گلوتن خصوصا زیر واحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا که توسط ژن های موجود در مکان ژنی GLU-1 کدگذاری می شوند دارد. روش واکنش زنجیرهای پلیمراز چندگانه به منظور شناسایی ترکیبات آللی گلوتنین های با وزن مولکولی بالا درمکان GLU-1 ( GLU-A1, GLU-B1, GLU-D1 در ژنوتیپ های گندم معمولی توسعه یافته است. هدف از این مطالعه توسعه و سپس بهره برداری از آنالیز PCR چندگانه برای شناسایی ژنوتیپ های گندم حاوی گلوتنین های با وزن مولکولی بالا درمکان GLU-1 GLU-B1 می باشد. شناسایی سریع مارکرهای مولکولی ازآلل های GLU-1 توسط PCR چندگانه می تواند جایگزین مناسبی به عنوان یک روش جداسازی استاندارد برای انتخاب ژنوتیپ های گندم با کیفیت پخت نان خوب باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.