مقاله بررسی تنوع درختچه ها در جوامع حفاظت شده و حفاظت نشده راش (Fagus orientals Lipsky)، مطالعه موردی: ماسال، گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع درختچه ها در جوامع حفاظت شده و حفاظت نشده راش (Fagus orientals Lipsky)، مطالعه موردی: ماسال، گیلان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع درختچه ها در جوامع حفاظت شده و حفاظت نشده راش (Fagus orientals Lipsky)، مطالعه موردی: ماسال، گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع درختچه ها در جوامع حفاظت شده و حفاظت نشده راش (Fagus orientals Lipsky)، مطالعه موردی: ماسال، گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع درختچه ها در جوامع حفاظت شده و حفاظت نشده راش (Fagus orientals Lipsky)، مطالعه موردی: ماسال، گیلان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
محاسبه تنوع گونه ای اهمیت زیادی در ارزیابی عملکرد و دخالت انسان در سیستم های طبیعی دارد. این مطالعه با هدفبررسی تنوع گونه ای درختچه ها در دو منطقه حفاظت شده و حفاظت نشده در جوامع راش انجام شد و شاخص های تنوعگونه ای، غنای گونه ای، یکنواختی و تعداد در هکتار مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. ایتدا با استفاده از نقشه ۱:۲۵۰۰۰محدوده مناطق حفاظت شده و حفاظت نشده با مساحت ۵۰ هکتار، که از نظر ارتفاع از سطح دریا، شیب و جهت عمومیشرایط یکسانی دارند مشخص شد. ۲۵ قطعه نمونه دایرهای شکل به مساحت یک آر در یک شبکه آماربرداری با ابعاد ۲۰۰*۱۰۰ به روش صورت تصادفی- سیستماتیک، در هر یک از دو منطقه پیاده و سپس تعداد و نوع درختچه ها ی موجود در هر قطعه نمونه ثبت شد، و تجزیه و تحلیل بر روی داده های بدست آمده انجام شد. ۶ گونه درختچهای شاملآلوچه جنگلی، ازگیل، سرخ ولیک، سیاه ولیک، خاس و کوله خاس در دو منطقه شناسایی شد. نتایج حاصل از آنالیز نشان داد که میانگین شاخص های تنوع گونه ای بریلوئین و (N(1، یکنواختی سیمپسون، اسمیت و ویلسون ، کامارگو، غنای گونه ای مارگالف و همچنین تعداد در هکتار برای گونهها در بین دو منطقه متفاوت بوده و بین آنها اختلاف معنی داری در سطح ۹۵ درصد دیده میشود. نتایج به دست آمده نشان میدهد که مقدار تنوع زیستی در مناطق مورد بررسی با نوع مدیریت وعملکردهای حفاظتی ارتباط تنگاتنگ دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.