مقاله ایجاد تنوع ژنتیکی از طریق پرتوتابی در رقم کایزر به منظور بهبود صفت رنگ گوشت غده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ایجاد تنوع ژنتیکی از طریق پرتوتابی در رقم کایزر به منظور بهبود صفت رنگ گوشت غده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ایجاد تنوع ژنتیکی از طریق پرتوتابی در رقم کایزر به منظور بهبود صفت رنگ گوشت غده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ایجاد تنوع ژنتیکی از طریق پرتوتابی در رقم کایزر به منظور بهبود صفت رنگ گوشت غده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ایجاد تنوع ژنتیکی از طریق پرتوتابی در رقم کایزر به منظور بهبود صفت رنگ گوشت غده :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این پژوهش به منظور ایجاد تنوع ژنتیکی به روش پرتوتابی و اصلاح رنگ گوشت غده رقم کایزر، در پژوهشکده تحقیقات کشاورزی هسته ای کرج و گلخانه ای شرکت بهپرور سبلان اردبیل در طی سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ اجرا شد. گیاهچه ها پس از سه نسل واکشت در محیط MS به گلخانه انتقال داده شدند. گیاهچه های تولید شده، در گلدانهای پلاستیکی ۱۰X10سانتیمتر محتوی پیت ماس میکسکار و پوکه معدنی به نسبت ۱:۱ در گلخانه کشت شدند. از ۱۰۰۰ گیاهچه پرتوتابی شده در هر دز، تعداد ۱۷۵ کلون (۱۷/۵%) با ۱۴۲۴ عدد مینیتیوبر از دز ۲۵ گری و ۹ کلون (۰/۹%) با ۵۱ مینیتیوبر از دز ۳۰ گری انتخاب گردید. میانگین تعداد مینیتیوبر در بوته در دز ۲۵ گری ۸/۱۴ عدد، در دز ۳۰ گری ۵/۶۷ عدد و در شاهد ۴ عددی بود. دز ۲۵ گری از تعداد مینیتیوبر در بوته بیشتری نسبت به دز ۳۰ گری و شاهد برخوردار بود. در نهایت از ۱۷۵ کلون انتخابی از دز ۲۵ گری، ۶۷ گلون (۶/۷%) و از ۹ کلون انتخابی از دز ۳۰ گری، ۶ کلون (۰/۶%) با تعداد مینیتیوبر بیشتر و رنگ گوشت غده تغییر یافته از سفید به زرد روشن تا زرد تیره انتخاب شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.