مقاله باززایی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) با استفاده از ریز نمونه های لایه ی سلولی نازک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله باززایی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) با استفاده از ریز نمونه های لایه ی سلولی نازک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باززایی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) با استفاده از ریز نمونه های لایه ی سلولی نازک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باززایی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) با استفاده از ریز نمونه های لایه ی سلولی نازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باززایی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) با استفاده از ریز نمونه های لایه ی سلولی نازک :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
زعفران زراعی ( Crocus sativus L.) گیاهی تریپلوئید و عقیم از خانواده ی Iridaceae می باشد. تکثیر این گیاه منحصرا از طریق بنه های دختری صورت می گیرد. استفاده از تکنیک کشت بافت برای تکثیر و بهبود ژنتیکی این گیاه اخیرا مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این پژوهش استقرار پروتکل باززایی کارا با استفاده از ریز نمونه های لایه ی سلولی نازک از جوانه ی انتهایی زعفران می باشد. محیط MS به همراه ۳% ساکارز و سطوح مختلف از تنظیم کننده های رشد BAP ، اNAA و D-4،۲ مورد بررسی قرار گرفت. بهترین تیمار هورمونی برای القای کالوس ۲ میلی گرم بر لیتر NAA به همراه ۲ میلی گرم بر لیترBAP بدست آمد. بالاترین میزان باززایی در محیط ۱میلی گرم بر لیتر BAP رخ داد. همچنین محیط MS فاقد تنظیم کننده های رشد دارای اثر مناسب برای رشد گیاهچه ها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.