مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گیاه یونجه در شرایط گلخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گیاه یونجه در شرایط گلخانه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گیاه یونجه در شرایط گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گیاه یونجه در شرایط گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گیاه یونجه در شرایط گلخانه :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح شوری و صفات مورد مطالعه در ارقام یونجه آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در گلخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر بر روی ۲۰ ژنوتیپ یونجه در ۵ سطح شوری (۰، ۷۵، ۱۵۰، ۲۲۵ و ۳۰۰ میلی مولار) با نمک کلرید سدیم صورت پذیرفت. نتایج رگرسیون نشان داد که با افزایش میزان شوری تمام صفات به جزء نسبت طول ریشه به طول ساقه کاهش پیدا کردند که صفات تعداد برگ در بوته، طول ساقه، طول گیاه، وزن تر و وزن خشک گیاه با سطوح مختلف شوری رابطه خطی را تشکیل دادند اما صفات طول ریشه و نسبت طول ریشه به طول ساقه با سطوح مختلفشوری رابطه درجه دوم و همچنین نسبت وزن خشک به وزن تر گیاه با سطوح شوری رابطه درجه سوم تشکیل دادند. صفات وزن ترگیاه و طول ریشه بسیار تحت تأثیر سطوح مختلف تنش شوری قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.