مقاله ارزیابی زیرساختهای تحقق دولت الکترونیک از دیدگاه روسا و اعضای هیات علمی؛ دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی زیرساختهای تحقق دولت الکترونیک از دیدگاه روسا و اعضای هیات علمی؛ دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی زیرساختهای تحقق دولت الکترونیک از دیدگاه روسا و اعضای هیات علمی؛ دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی زیرساختهای تحقق دولت الکترونیک از دیدگاه روسا و اعضای هیات علمی؛ دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی زیرساختهای تحقق دولت الکترونیک از دیدگاه روسا و اعضای هیات علمی؛ دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
پژوهش حاضر با هدف ارزیابی زیرساختهای تحقق دولت الکترونیک در دانشگاه پیام نور از دیدگاه رؤسا و اعضای هیات علمی دانشگاه های پیام نوراستان آذربایجان غربی انجام شد. بدین منظور شاخص های زیرساختی دولت الکترونیک که شامل دو بعد نرم افزار و سخت افزار است در این دانشگاه ها مورد بررسی قرار گرفت. شاخص های بررسی شده، مالی و بانکی، فنی، منابع انسانی، فرهنگی و اجتماعی و اجرایی و آموزشی بودند. این پژوهش از نوع توصیفی – پیمایشی بوده و جامعه ی آماری این پژوهش کلیه مدیران دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی که شامل ۲۱ نفر می باشد و همچنین اعضای هیأت علمی که ۱۱۸ نفر اعم از زن و مرد است. کلیه اعضای جامعه به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ای محقق ساخته شامل ۳۰ سوال با درجه بندی لیکرت که عوامل موجود را مورد بررسی قرار می دهد. اطلاعات مربوط به نمونه ی آماری نیز به دو روش میدانی (مراجعه حضوری) و فرستادن پرسشنامه از طریق پست الکترونیک برای اساتید و روسای دانشگاه های پیام نور استان جمع آوری گردید. جهت تجزیه و تحلیل دادهه ها تحلیل توصیفی (میانگین و انحراف استاندارد) و تحلیل استنباطی (تحلیل عاملی) استفاده به عمل آمد. نتایج تحقیق نشان می دهد که عوامل استخراج شده تقریبا ۶۵ درصد از واریانس کل عوامل استقرار دولت الکترونیک در دانشگاه پیام نور را تبیین نموده اند. مدل زیرساخت های شناسایی شده شامل: بعد سخت افزاری (منابع فنی و سخت افزاری) و بعد نرم افزار (منابع مالی و بانکی، انسانی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و اجرایی) می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.