مقاله بررسی تاثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد الیاف پنبه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد الیاف پنبه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد الیاف پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد الیاف پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد الیاف پنبه :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثرات گوگرد، روی و باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد الیاف پنبه و اجزای عملکرد آن، آزمایش مزرعه ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در شهرستان مه ولات اجرا گردید. فاکتوراول شامل ۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار گوگرد ، فاکتور دوم شامل دو سطح به صورت مصرف و عدم مصرف باکتری تیوباسیلوس و فاکتور سوم شامل دو سطح صفر و ۵۰ کیلوگرم در هکتار روی می باشد. نتایج مقایسه میانگین حاکی از آن است که کاربرد گوگرد به میزان ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار در صورت عدم مصرف باکتری تیوباسیلوس موجب افزایش عملکرد الیاف نسبت به تیمار شاهد شد. که دان وهمکاران، ( ۲۰۰۸ ) به نتایجی مشابه با این تحقیق دست یافتند. درصد کیل در تیمار با کاربرد گوگرد به اندازه ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار در صورت عدم مصرفتیوباسیلوس نسبت به تیمار شاهد بیشترشد. در تیماری که در آن ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار گوگرد به همراه باکتریتیوباسیلوس به کاربرده شد نسبت به تیماری که در آن ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار گوگرد به همراه باکتری تیوباسیلوس بهکاربرده شد ارتفاع گیاه بیشتر شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.