مقاله بررسی تغییر درجه حرارت بر میزان گرانروی روغن کنجد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییر درجه حرارت بر میزان گرانروی روغن کنجد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییر درجه حرارت بر میزان گرانروی روغن کنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییر درجه حرارت بر میزان گرانروی روغن کنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییر درجه حرارت بر میزان گرانروی روغن کنجد :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
دانه کنجد یکی از دانه هایی است که بیشترین میزان روغن را در بین دانه های روغنی دیگر می باشد. این روغن جزء روغنهایی محسوب می شود که دارای بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغن های خوراکی با درصد بالای چربیغیراشباع دارد. با توجه به ارزش تغذیه ای و استفاده ی صنعتی روغن کنجد و استفاده از پروسه های مختلف حرارتی بهعنوان تیمار در پروسه های مختلف فراوری، میزان گرانروی این روغن بوسیله ی روش متداول آزمایشگاهی اندازه گیری واثر درجه حرارت های مختلف بر روی آن مطالعه گردید. نتایج حاصل از اندازه گیری نشان داد که با افزایش درجه حرارتمیزان ویسکوزیته به میزان قابل توجهی کاهش یافت. بطوریکه میزان ویسکوزیته اولیه این روغن در دمای محیط ۰۰۳۸پاسکال در ثانیه بود که با افزایش درجه حرارت به ۱۰۰ درجه سانتیگراد این میزان به ۰۰۰۰۳ پاسکال بر ثانیه کاهشیافت. همچنین متناسب با کاهش ویسکوزیته ، مقادیر زمان ریزش روغن از ۲۰۶ ثانیه به ۵۸ ثانیه کاهش یافت. نتایجحاصل از این پژوهش نشان داد که تغییرات درجه حرارات می تواند نقش موثری بر خصوصیات مهم رئولوژیکی (گرانروی)روغن کنجد داشته باشد که از آن می توان در جهت شناخت بهتر خواص این روغن استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.