مقاله بررسی ارقام و توده های پیاز خوراکی بر اساس برخی شاخصهای فیزیولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارقام و توده های پیاز خوراکی بر اساس برخی شاخصهای فیزیولوژیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارقام و توده های پیاز خوراکی بر اساس برخی شاخصهای فیزیولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارقام و توده های پیاز خوراکی بر اساس برخی شاخصهای فیزیولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارقام و توده های پیاز خوراکی بر اساس برخی شاخصهای فیزیولوژیک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این تحقیق سه تاریخ کاشت ( ۲۶ فروردین ماه، ۱۰ و ۲۵ اردیبهشت ماه)به عنوان کرت های اصلی و پنج رقم پیاز روزبلند به عنوان کرت های فرعی در نظر گرفته شد. ازاهداف اجرایی آزمایش بررسی و مطالعه فنولوژی، مراحل نمو، شاخص های رشد برروی عملکرد و برخی از اجزاء عملکرد ۵ رقم پیازخوراکی در سه تاریخ کاشت بود. آزمایش در طی دوسال به صورت طرح آماری اسپلیت پلات بر پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار درمزرعه تحقیقاتی نیشابور اجرا گردید. برای محاسبه شاخص های رشد بر اساس GDD تغییرات درجه حرارت روزانه به صورت تجمعی تا پایان فصل رشد محاسبه گردید. سطح برگ در نمونه برداری ششم درتاریخ های مختلف کاشت اختلاف آماری در سطح ۱% داشت. بدین صورت که اولین تاریخ کاشت ( ۲۶ فروردین ماه) در محدوده ۱۰۰۰ الی ۲۷۰۰ GDD اوایل اردیبهشت ماه الی اواخر شهریورماه) به تدریج افزایش یافت درحالی که کمترین افزایش در تاریخ کاشت سوم بود. با گذشت زمان و جذب درجه روز رشد به طور متوسط تمام ارقام پیاز که درتاریخ اول کشت شده بودند در محدوده ۲۵۰۰ GDD (اول شهریورماه) به بالاترین میزان از شاخص سطح برگ رسیدند معادله ی LAI=ea+bh+ch2 بهترین معادله پیش بینی شده بود که توانست تغییرات سطح برگ ارقام پیاز در تاریخ های مختلف کاشت را در طول فصل رشد توضیح دهد. برای دستیابی به روند تغییرات تجمع ماده خشک (DMA) در طول فصل رشد معادلات ریاضی متعددی مورد آزمون آماری قرار گرفت.دراین معادلات که وزن خشک اندامهای هوایی به درجه روز رشد پس از کاشت ارتباط داده شد، سعی گردید معادله ای انتخاب گردد که از نظر آماری معنی دار باشد همچنین به پراکنش نقاط واقعی در اطراف منحنی و روند تغییرات بدست آمده از نظر فیزیولوژیکی منطقی باشد.از این رو بهترین معادله DM=ea+bH+cH2+cH3 بود که توانست تغییرات وزن خشک پیاز را در طول فصل رشد توضیح دهد. این معادله برای کلیه ارقام ضریب تشخیص بالاتراز ۹۱ % را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.