مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه بر باکتری های مولد فساد مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه بر باکتری های مولد فساد مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه بر باکتری های مولد فساد مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه بر باکتری های مولد فساد مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه بر باکتری های مولد فساد مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
فعالیت ضدباکتریایی (حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی) عصاره آبی گزنه در مقابل ۳ باکتری بیماری زا و عامل فساد مواد غذایی Escherichia coli, Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa با استفاده از روش رقت لوله ای (Macro Dilution Method) ارزیابی شد. مقدار حداقل غلظت بازدارندگی مربوط به عصاره آبی گزنه برای Pseudomonas aeruginosa ،۱/۲۵Salmonella typhimg/ml 5 mg/ml و ۲/۵Escherichia coli mg/ml میلیگرم بر میلی لیتر بود. حداقل غلظت کشندگی عصاره آبی گزنه بر باکتری ها به ترتیب ذکر شده برابر ۲/۵، ۱۰ و ۲۰ میلی گرم بر میلی لیتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.