مقاله بررسی اثر قارچ میکوریز، باکتری مزوریزوبیوم و کود سولفات آهن بر کاررآیی جذب برخی عناصر غذایی در نخود (.Cicer arietinum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر قارچ میکوریز، باکتری مزوریزوبیوم و کود سولفات آهن بر کاررآیی جذب برخی عناصر غذایی در نخود (.Cicer arietinum L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر قارچ میکوریز، باکتری مزوریزوبیوم و کود سولفات آهن بر کاررآیی جذب برخی عناصر غذایی در نخود (.Cicer arietinum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر قارچ میکوریز، باکتری مزوریزوبیوم و کود سولفات آهن بر کاررآیی جذب برخی عناصر غذایی در نخود (.Cicer arietinum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر قارچ میکوریز، باکتری مزوریزوبیوم و کود سولفات آهن بر کاررآیی جذب برخی عناصر غذایی در نخود (.Cicer arietinum L) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مطالعه ی حاضر به منظور ارزیابی تاثیر کاربرد باکتری ریزوبیوم و قارچ میکوریزی به عنوان کود بیولوژیک و سولفاتآهن به عنوان کود شیمیایی انجام شد. اثرات ۳ عامل شامل باکتری ریزوبیوم (تلقیح شده و عدم تلقیح)، قارچ میکوریزی(گلوموس موسه، گلوموس اینترادیسه و عدم تلقیح) و مقادیر مختلف کود سولفات آهن (صفر، ۴۰ و ۸۰ کیلوگرم در هکتار)با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه ای واقع در شهرستانسبزوار انجام شد. اثرات ۳ عامل اصلی و اثرات متقابل آنها بر صفات عملکرد، درصد فسفر و گوگرد و غلظت روی در گیاه نخود مورد بررسی قرار گرفت. باکتری ریزوبیوم باعث افزایش عملکرد دانه (۲۳/۴ درصد)، غلظت روی (۱۵/۱۵ درصد) شد. همزیستی میکوریزی باعث افزایش عملکرد دانه (۳۴/۵۴ درصد)، فسفر دانه (۵/۳۶ درصد)، روی دانه (۱۶/۱۴ درصد) شد. کاربرد سطوح مختلف سولفات آهن موجب افزایش عملکرد (۳۷/۹۷ درصد)، غلظت روی (۵/۳۵ درصد)، غلظت گوگرد (۴/۱۵ درصد) شد. اثرات متقابل دوگانه نیز اغلب بر روی غلظت عناصر معنیدار بود و اثرات متقابل سه گانه بر عملکرد غلظت روی و درصد فسفر دانه در سطح ۱ درصد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.