مقاله بررسی اثرات تابش پرتوی گاما و الکترون بر روی خواص فیزیکی و شیمیایی و تغذیه ای قارچهای خوراکی: مقاله مروری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تابش پرتوی گاما و الکترون بر روی خواص فیزیکی و شیمیایی و تغذیه ای قارچهای خوراکی: مقاله مروری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تابش پرتوی گاما و الکترون بر روی خواص فیزیکی و شیمیایی و تغذیه ای قارچهای خوراکی: مقاله مروری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تابش پرتوی گاما و الکترون بر روی خواص فیزیکی و شیمیایی و تغذیه ای قارچهای خوراکی: مقاله مروری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تابش پرتوی گاما و الکترون بر روی خواص فیزیکی و شیمیایی و تغذیه ای قارچهای خوراکی: مقاله مروری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ماندگاری کوتاه مدت قارچ خوراکی به عنوان مشکلی عمده ای در توزیع و بازاریابی محصولات تازه ی آن مطرح می باشد. بنابراین ذخیرهسازی طولانی مدت پس از برداشت قارچ در حالیکه بتوان کیفیت آنها را نیز حفظ کرد، در صنعت قارچ و نیز مشتریپسندی آن سودمند میباشد. تحقیقات وسیعی برای پیدا کردن مناسب ترین تکنولوژی برای نگهداری قارچ انجام گرفته است. پرتوی الکترون و گاما و اشعه ی فرابنش قابلیت های کاربردی گسترده ای را در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت قارچ از خود نشان دادند. ارزیابیمطالعات انجام شده بر روی اثرات اشعه ی یونیزاسیون بر روی گونه های کشت شده مانند: آگاریکوس بیسپروس (Agaricus bisporus)، لنتینوس ادودس (Lentinus edodes) و پلئورتوس استریتوس (Pleurotus ostreatus)، بطور عمدهای در دسترس میباشند. این بررسی شامل مطالعهی جامعی از اثرات پرتودهی بر روی پارامترهای فیزیکوشیمیایی (وزن، رنگ، بافت، (pH)، ترکیبات شیمیایی از جمله مواد مغذی (پروتئین ها، قندها و ویتامین ها) و غیرمغذی (فنلی، فلاونوئیدها و ترکیبات عطر وطعم) و نیز بر روی پارامترهای بیوشیمیایی دیگری نظیر فعالیت آنزیمی قارچ برای گونه های مختلف و از مناطق مختلف جهان، می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.