مقاله استفاده از جلبک دریایی در تغذیه بزهای تالی هرمزگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از جلبک دریایی در تغذیه بزهای تالی هرمزگان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از جلبک دریایی در تغذیه بزهای تالی هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از جلبک دریایی در تغذیه بزهای تالی هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از جلبک دریایی در تغذیه بزهای تالی هرمزگان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
جلبک ها به عنوان گیاهان آبزی در سواحل می تواند به عنوان یک منبع بالقوه در تغذیه دام و طیور کا ربرد داشته باشند. به منظور تعیین ارزش غذایی جلبک گراسیلاریا یوپسیس پرسیکا، ابتدا ترکیبات شیمیایی جلبک در آزمایشگاه تعیین گردید.. نتایج نشان داد که جلبک حاوی ۱۹/۲ درصد ماده خشک، ۲۳/۰۵ درصد پروتئین خام، ۷/۲ درصد الیاف خام، ۰/۱ درصد چربی خام، ۲۵/۵ درصد خاکستر، ۱۹/۸ درصد دیواره سلولی، ۱۰/۸ درصد دیواره سلولی فاقد همی سلولز، ۰/۹ درصد کلسیم و ۰/۳۴ درصد فسفر می باشد و انرژی خام آن نیز ۳۳۹۹/۴ کالری در هرگرم ماده خشک بدست آمد. میانگین ضرائب قابل هضم ماده خشک ، ماده آلی ، پروتئین خام ، الیاف خام،عصاره اتری، عصاره عاری ازازت، دیواره سلولی فاقد همیسلولز، دیواره سلولی، و انرژی خام کنسانتره آزمایشی حاوی ۲۰ درصد جلبک ۵۵/۶۱،۳۶/۸۵،۳۶/۸۶،۳۷/۵۷،۷۱/۶۲،۵۱/۷۳،۶۹/۷۶،۹۶/۷۸ درصد و ۲/۸ مگاکالری در کیلوگرم ماده خشک انرژی قابل هضم اندازه گیری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.