مقاله امکان سنجی استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در جهت نیل به توسعه اقتصادی در مناطق روستایی (مورد مطالعه: دهستان آب بر طارم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در جهت نیل به توسعه اقتصادی در مناطق روستایی (مورد مطالعه: دهستان آب بر طارم) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در جهت نیل به توسعه اقتصادی در مناطق روستایی (مورد مطالعه: دهستان آب بر طارم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در جهت نیل به توسعه اقتصادی در مناطق روستایی (مورد مطالعه: دهستان آب بر طارم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در جهت نیل به توسعه اقتصادی در مناطق روستایی (مورد مطالعه: دهستان آب بر طارم) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
از مهمترین چالشهای پیشروی بخش کشاورزی و جامعه روستایی، فساد و آسیبپذیری بالا، فصلی و غیره دائمی بودنتولید محصولات کشاورزی و پایین بودن عملکرد در واحد سطح و همچنین رشد جمعیت، بیکاری فصلی و پنهانی، کاهشدرآمد و در نتیجه افزایش مهاجرتهای روستایی شهری است. ایجاد و استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزییکی از سودمندترین ارتباطات بین دو بخش کشاورزی و صنعت است که علاوه بر رفع مسائل فوق الذکر به کاهشنابرابری های منطقهای منجر میشود، توجه به این صنایع باعث شکوفایی بخش وسیعی در اقتصاد روستایی خواهد شد. بااستقرار صحیح و علمی صنایع تبدیلی و تکمیلی عصری نسبتاً نوین بر پیکرهی جوامع روستایی افزوده میشود که بافتاقتصادی-اجتماعی روستاها را دگرگون میکند و زمینههای جدیدی را در این مناطق پدید میآورد. در پژوهش حاضرامکانسنجی استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی به منظور دستیابی به توسعه اقتصادی در دهستان آب بر طارم بررسی شدهاست. روش تحقیق توصیفی-تحلیلی و گردآوری اطلاعات از دو روش کتابخانهای و میدانی استفاده شده است. همچنینبرای تجزیه و تحلیل اطلاعات از روش کندال و پیرسون استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان میدهد که صنایع تبدیلی وتکمیلی محصولات کشاورزی میتواند راهکاری مناسب برای جلوگیری از ضایعات و افزایش ارزش افزوده محصولاتکشاورزی باشد و از طریق اشتغالزایی باعث افزایش درآمد گروههای کم درآمد روستایی و کاهش مهاجرتهای روستاییشهری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.