مقاله ارزیابی اثر تلقیح باکتریهای محرک رشد، سطوح کودهای آلی و اوره بر کارایی مصرف نیتروژن در گیاه ذرت شیرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر تلقیح باکتریهای محرک رشد، سطوح کودهای آلی و اوره بر کارایی مصرف نیتروژن در گیاه ذرت شیرین دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تلقیح باکتریهای محرک رشد، سطوح کودهای آلی و اوره بر کارایی مصرف نیتروژن در گیاه ذرت شیرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تلقیح باکتریهای محرک رشد، سطوح کودهای آلی و اوره بر کارایی مصرف نیتروژن در گیاه ذرت شیرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تلقیح باکتریهای محرک رشد، سطوح کودهای آلی و اوره بر کارایی مصرف نیتروژن در گیاه ذرت شیرین :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
به منظور بررسی اثر تلقیح باکتریهای محرک رشد، سطوح کودهای آلی و اوره بر کارآیی مصرف نیتروژن گیاه ذرت شیرین (.Zea mays L)، پژوهشی گلخانه ای-آزمایشگاهی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار در گلخانه ی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه طی سال ۱۳۹۰ اجرا شد تیمارهای آزمایشی عبارت از: کود بیولوژیک (ازتوباکتر) در دو سطح (عدم تلقیح= (B(1 و تلقیح= (B(2)، انواع کودهای آلی شامل کود گاوی پوسیده، کود مرغ گوشتی و ورمی کمپوست در سه سطح (صفر، ۲۰ و ۳۰ تن در هکتار) ونیتروژن از منبع اوره در سه سطح (صفر، ۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار) بودند. نتایج این پژوهش نشان داد کهاثر سطوح کود نیتروژن بر خصوصیات شوری و کربن آلی خاک، شاخص محتوای کلروفیل، تعداد برگ در بوته،سطح برگ، وزن تر، وزن خشک و کارآیی مصرف نیتروژن گیاه ذرت شیرین در سطح یک درصد و بر رویارتفاع گیاه، قطر ساقه و کارآیی ماده آلی گیاه در سطح پنج درصد معنیدار بود. اثر تلقیح ازتوباکتر بر کربن آلیخاک در سطح یک درصد و بر روی تعداد برگ در بوته در سطح پنج درصد معنیدار شد. اثر هر یک از کودهای آلی بر روی pH، شوری و کربن آلی خاک، شاخص محتوای کلروفیل، ارتفاع گیاه، قطر ساقه، تعداد برگ دربوته، سطح برگ، وزن تر، وزن خشک، کارآیی مصرف نیتروژن و کارآیی ماده آلی گیاه در سطح یک درصدمعنی دار شد. اثر متقابل نیتروژن با ازتوباکتر تنها بر صفات شوری و کربن آلی خاک در سطح یک درصد معنی دارشد. اثر متقابل نیتروژن با انواع کود آلی بر pH خاک و سطح برگ گیاه در سطح پنج درصد و بر شوری و کربن آلی خاک در سطح یک درصد معنیدار شد. اثر متقابل ازتوباکتر با انواع کود آلی بر شوری و کربن آلی خاک و تعداد برگ در بوته در سطح یک درصد و بر روی pH خاک در سطح پنج درصد معنیدار شد. اثر سه جانبه ی سطوح کودی نیتروژن، ازتوباکتر و انواع کود آلی نیز بر pH، شوری و کربن آلی خاک در سطح یک درصد و بر تعداد برگ در بوته در سطح پنج درصد معنیدار شد. بیشترین و کمترین ماده خشک اندامهای هوایی در تیمار کود مرغی و ورمیکمپوست بهترتیب با میانگین ۱۲/۴۴ و ۵/۱۹ گرم در گلدان بدست آمد. حداکثر کارآیی مصرف نیتروژن با مصرف ۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن و ۳۰ تن کود مرغی در هکتار بهترتیب با میانگین ۷ و ۸/۳۳ حاصل شد. کمترین مقدار آن نیز بهازای مصرف ۲۰۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار معادل ۳/۷۱ به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.