مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی هیبریدهای برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی هیبریدهای برنج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی هیبریدهای برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی هیبریدهای برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی هیبریدهای برنج :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این تحقیق ویژگی های کیفی دوازده هیبرید برنج به همراه لاین های والدینی آنها در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در دو تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. صفات ارزیابی شده شامل میزان آمیلوز (AC)، غلظت ژل (GC)، درجه حرارت ژلاتینی شدن (GT)، راندمان تبدیل، درصد سبوس، درصد پوسته، درصد برنج سالم، درصد برنج خرد و درجه تبدیل می باشند. تجزیه واریانس نشان داد که تفاوت آماری بسیار معنی داری بین تیمارها برای تمامی صفات به جز صفت ری آمدن وجود دارد. نتایج حاصل از مقایسه میانگین ها نشان داد که هیبریدهای نعمت R9/A و چمپا R9/A نسبت به سایر هیبریدها بهترین وضعیت را دارا بودند. بطوریکه این هیبردها کیفیت پخت مطلوب (میزان آمیلوز، دمای ژلاتینی شدن و قوام ژل متوسط)، راندمان تبدیل بالا (بیش از ۷۰ درصد) و علاوه براین از نظر سایر ویژگیها نظیر درصد پوسته، درصد سبوس، درصد برنج سالم و درجه تبدیل، نیز وضعیت مطلوبی را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.