مقاله ارزیابی ژنوتیپهای کنار از نظر کیفیت پس از برداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ژنوتیپهای کنار از نظر کیفیت پس از برداشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ژنوتیپهای کنار از نظر کیفیت پس از برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ژنوتیپهای کنار از نظر کیفیت پس از برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ژنوتیپهای کنار از نظر کیفیت پس از برداشت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
کنار میوه ای گرمسیری، سرشار از ویتامین C و مقادیر نسبتاً خوبی از ویتامین B و E و محتوی کلسیم، فسفر و آهن می باشد. با توجه به اقتصادی بودن این محصول، وجود بازار مصرف مناسب آن طی سالهای اخیرو سازگاری بالای آن به خشکی و شوری، شناسایی ژنوتیپها با عمر پس از برداشت بالاتر جهت ارسال به دیگراستانهای کشور اهمیت می یابد. از طرفی با توجه به قابلیت استان هرمزگان برای کشت کنار، میتوان این محصولرا جایگزین مناسبی برای برخی دیگر محصولات مانند لیمو معرفی کرد. لذا در این تحقیق ۱۵ ژنوتیپ مختلف کنار از نظر عمر پس از برداشت مورد بررسی قرار گرفتند. فاکتورهایی مانند سفتی بافت، pH آب میوه، میزان مواد جامد محلول و وضعیت ظاهری)قهوه ای شدن و پوسیدگی( مورد ارزیابی قرار گرفتند. درنهایت با مقایسه فاکتورهای مختلف ژتوتیپهای کد ۱۰، کد ۱۱، کد ۱، کد ۱۳، نسبت به دیگر ژنوتیپها عمر پس از برداشت بیشتری داشتند. پس میتوان این ژنوتیپها را جهت ارسال به دیگر استانها ومناطق دوردست ویا مطالعات بیشتر جهت بهبود کیفیت میوه به محققین معرفی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.