مقاله اثر مرحله برداشت پیاز خوراکی و غلظت مصرف کلروپروفام بر انبارمانی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مرحله برداشت پیاز خوراکی و غلظت مصرف کلروپروفام بر انبارمانی آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مرحله برداشت پیاز خوراکی و غلظت مصرف کلروپروفام بر انبارمانی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مرحله برداشت پیاز خوراکی و غلظت مصرف کلروپروفام بر انبارمانی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مرحله برداشت پیاز خوراکی و غلظت مصرف کلروپروفام بر انبارمانی آن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این تحقیق به مدت دو سال در نیشابور با هدف تعیین اثرات غلظت پاشش کلروپروفام به عنوان فاکتور اصلی در چهار سطح شامل صفر، ۱۵۰۰، ۳۰۰۰ و ۴۵۰۰ پی پی ام و مرحله برداشت محصول بر اساس درصد افتادن برگها به عنوان فاکتور فرعی در چهار سطح شامل ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد بر افزایش قابلیت انبارمانی پیاز رقم آذر شهر در یک طرح اسپلیت پلات بر پایه بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا گردید. تعداد تیمارهای مورد مطالعه با توجه به سطوح فاکتورهای آزمایش ۱۶ تیمار بود. محصول پساز برداشت در انبار به مدت حدود سه ماه نگهداری شد و صفات انباری مانند درصد جوانه زنی پیاز، درصد افت وزنی و درصد مادهخشک پیاز در دو مرحله ۴۵ و ۹۰ روز پس از انبارداری ثبت گردید. نتایج نشان داد مصرف کلروپروفام فقط تاثیر معنی داربر درصدافت وزنی سوخ دارد. فاکتور مرحله برداشت نیز بر صفات مورد تحقیق اثر معنی دارداشت و برداشت در مرحله ۱۰۰ درصد افتادنبرگها موجب کاهش درصد جوانه زنی و افت وزنی و افزایش درصد ماده خشک سوخ در طول دوره انبارداری شد. در ارزیابیاقتصادی نیز نتایج به طور خلاصه نشان داد که از نظر عملکرد، برداشت در مرحله ۵۰ درصد افتادن برگها مؤثر بوده ولی تیمار پاششکلروپروفام نتوانست تأثیر معنی دار.بر روی عملکرد سوخ نداشت. از نظر صفات انبارمانی در پایان دوره انباری نیز برداشت دیر هنگام در مراحل ۷۵ و ۱۰۰ درصد افتادن برگها، موجب بهبود صفات گردید. در این تحقیق برترین تیمار پس از ۴۵ روز انبارداری (a(2)b(4 (پاشش کلروپروفام به غلظت ۱۵۰۰ پی پی ام و برداشت در مرحله ۱۰۰ % افتادن برگها) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.