مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی و پودر سیر در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های شترمرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی و پودر سیر در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های شترمرغ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی و پودر سیر در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های شترمرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی و پودر سیر در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های شترمرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی و پودر سیر در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های شترمرغ :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی اثر سطوح مختلف پودر سیر و اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های شترمرغ بود. این آزمایش با ۳۲ قطعه جوجه شترمرغ یک روزه به مدت ۱ تا ۶۰ روزگی در قالب طرح کاملا تصادفی در ۴ تیمار و ۴ تکرار ( ۲ قطعه جوجه در هر تکرار) استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل ( ۱) تیمار شاهد که حاوی جیره پایه فاقد پودر سیر و ارگاسید (اسید آلی) و تیمار ( ۲) حاوی ۲ گرم در کیلوگرم پودر سیر و تیمار ( ۳) حاوی ۱/۵ گرم در کیلوگرم ارگاسید و تیمار (۴) حاوی ۲ گرم پودر سیر و ۱/۵ گرم ارگاسید در کیلوگرم به جیره پایه اضافه شدند. نتایج این آزمایش نشان داد که اثر تیمارها بر عملکرد جوجه های شترمرغ در دوره آغازین اختلاف معنی داری داشت (P<0/05). بیشترین افزایش وزن بدن و خوراک مصرفی مربوط به گروه آزمایشی شاهد و کمترین افزایش وزن و خوراک مصرفی مربوط به گروه آزمایشی پودر سیر می باشد. همچنین مصرف پودر سیر بر ضریب تبدیل غذایی اثر معنی داری داشت که بالاترین ضریب تبدیل (بدترین) در گروه تیمار مصرف پودر سیر مشاهده شد و پایین ترین ضریب تبدیل غذایی (بهترین) در گروه آزمایشی اسید آلی مشاهده شده است. در کل، نتایج حاکی از آن است که استفاده از پودر سیر و اسید آلی اثر منفی بر عملکرد جوجه های شترمرغ در دوره آغازین دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.