مقاله تاثیر غلظتهای مختلف کیتوزان بر رشد و فعالیت کپک و مخمر در ماست همزده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر غلظتهای مختلف کیتوزان بر رشد و فعالیت کپک و مخمر در ماست همزده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظتهای مختلف کیتوزان بر رشد و فعالیت کپک و مخمر در ماست همزده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظتهای مختلف کیتوزان بر رشد و فعالیت کپک و مخمر در ماست همزده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظتهای مختلف کیتوزان بر رشد و فعالیت کپک و مخمر در ماست همزده :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی تأثیر کیتوزان بر ماندگاری ماست همزده از طریق فعالیت ضد قارچی آن بود. بدین منظور کیتوزان در غلظت های مختلف به ماست همزده افزوده شد. تیمارهای مختلف طی ۳ هفته نگهداری در دو دمای یخچال و اتاق از نظر میکروبی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد با افزایش غلظت کیتوزان رشد مخمرها کاهش یافت. شمارش مخمر در نمونه های نگهداری شده در دمای یخچال کمتر از نمونه های نگهداری شده در دمای اتاق بود. از طرفی شمارش مخمر در همه تیمارها با افزایش زمان نگهداری افزایش یافت اما این افزایش در نمونه های حاوی کیتوزان نسبت به نمونه کنترل کم و تدریجی بود. از آنجائیکه کیتوزان تأثیر مثبتی در کاهش فساد ناشی از مخمرها و افزایش ماندگاری ماست همزده بویژه در دماهای نگهداری یخچال داشت، بنابراین می توان از آن به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی و مؤثر در ماست همزده استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.