مقاله تاثیزاستفاده اس کنسانتزه آب پنیز (WPC) در فزمولاسیون پنیز پیتزای پزوسس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیزاستفاده اس کنسانتزه آب پنیز (WPC) در فزمولاسیون پنیز پیتزای پزوسس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیزاستفاده اس کنسانتزه آب پنیز (WPC) در فزمولاسیون پنیز پیتزای پزوسس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیزاستفاده اس کنسانتزه آب پنیز (WPC) در فزمولاسیون پنیز پیتزای پزوسس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیزاستفاده اس کنسانتزه آب پنیز (WPC) در فزمولاسیون پنیز پیتزای پزوسس :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق تأثیر افزودن کنسانتره آب پنیر به فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با هدف استفاده از مواد قابل بازیافت مفید در شرکت های تولیدی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. ترکیبات پروتئینی نه تنها باعث بهبد و اصلاح ارزش تغذیه ای مواد غذایی می شوند. بلکه مهیا کننده خواص کاربردی نیز می باشند. کنسانتره پروتئینی آب پنیر با داشتن حداقل ۲۵% پروتئین در ماده خشک، سبب بهبود ویژگیهای رئولوژیکی و افزایش قابلیت ذوب و گشسانی پنیر پیترا خواهد شد. با پیشرفت تکنولوژیهای فرآوری، ثابت شده که ترکیبات پروتئینی ویژه آب پنیر هر دو ویژگی مزیت تغذیه ای و بیولوژیکی کاربردی را دارا می باشند. از نقطه نظر جنبه های تغذیه ای، پروتئینهای ایزوله شده آب پنیر، پروتئینی کامل و با کیفیت بالا بوده و منشاء آن شیر گاو است و قادر است تمامی اسیدهای آمینه ضروری بدن را فراهم سازد. همچنین بعلت ناچیز بودن میزان چربی و لاکتوز در پروتئینهای ایزوله شده آب پنیر، این ترکیبات را برای فرموله کردن فرآورده های لبنی بدون قند، کم چرب و یا بدون چربی ایده آل ساخته است. علاوه بر این به دلیل اینکه آب پنیر یکی از محصولات فرعی کارخانههای تولید پنیر می باشد، دور ریختن آن باعث هدر رفتن این منبع با ارزش پروتئینی می شود و از نظر اقتصادی استفاده از آن در فرمولاسیون آورده ی مالی خ وبی برای تولید کنندگان محسوب خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.