مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی جغجغه (Prosopis farcta) بر شاخص های جوانه زنی و رشد اولیه علف هرز یولاف (Avena ludoviciana L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی جغجغه (Prosopis farcta) بر شاخص های جوانه زنی و رشد اولیه علف هرز یولاف (Avena ludoviciana L) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی جغجغه (Prosopis farcta) بر شاخص های جوانه زنی و رشد اولیه علف هرز یولاف (Avena ludoviciana L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی جغجغه (Prosopis farcta) بر شاخص های جوانه زنی و رشد اولیه علف هرز یولاف (Avena ludoviciana L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی جغجغه (Prosopis farcta) بر شاخص های جوانه زنی و رشد اولیه علف هرز یولاف (Avena ludoviciana L) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور مطالعه اثرات دگر آسیبی عصاره آبی جغجغه بر شاخص های جوانه زنی و رشد اولیه علف هرز یولاف آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۴ تکرار در گلخانه تحقیقانی دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۸۹ انجام شد.فاکتورهای مورد مطالعه شامل ۲ نوع عصاره اندام (هوایی-زمینی)جغجه ۵ غلظت مختلف (۱۰۰,۷۵,۵۰,۲۵,۰ درصد) عصاره آبی بود. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مختلف آزمایشی تفاوت معنی داری وجود داشته و عصاره آبی جغجغه بطور معنی داری سطح برگ, طول ریشه چه,طول ساقه چه,وزن خشک و تر علف هرز یولاف را در مقایسه با تیمار شاهد کاهش داد،بطوریکه در غلظت ۱۰۰ درصد بیشترین اثر بازدارندگی مشاهده شد.همچنین عصاره اندام های هوایی در مقایسه با اندامهای زمینی موجب کاهش بیشتری در شاخصهای مورد بررسی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.