مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بامیه (.Abelmoschus esculentus L) و بررسی خصوصیات آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بامیه (.Abelmoschus esculentus L) و بررسی خصوصیات آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بامیه (.Abelmoschus esculentus L) و بررسی خصوصیات آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بامیه (.Abelmoschus esculentus L) و بررسی خصوصیات آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بامیه (.Abelmoschus esculentus L) و بررسی خصوصیات آن :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف: آبگیری اسمزی بامیه و تأثیر شکر، پکتین و نمک بر فرآیند اسمز کردن بامیه به عنوان پوششی مناسب برای آن بود. مواد و روشها: در این مطالعه، تأثیر دو نوع پوشش خوراکی ۱ درصد کربوکسی متیل سلولز (CMC) و ۱/۵ درصد پکتین، سه غلظت محلول اسمزی (۴۰% شکر +۵% نمک + ۱/۵% پکتین، ۵۰% شکر + ۱۰% نمک + ۳% پکتین و ۶۰% شکر + ۱۵% نمک + ۴/۵% پکتین، برای تیمار اسمزی بامیه نوع (.(Abelmoschus esculentus L) مورد بررسی قرار گرفت. بامیه ها بعد از برش، با محلول پوشش داده شده و سپس تحت فرآیند آبگیری اسمزی قرار گرفتند (نسبت نمونه به محلول ۱ به ۱۰ بود). محلول اسمزی شامل غلظت ۵۰ درصد شکر، ۱۰ درصد نمک و ۱/۵ درصد پکتین (w/w) به عنوان بهترین محلول اسمزی انتخاب شد. سپس نمونه های اسمز شده تحت خشک کردن تکمیلی توسط آون (دمای ۸۰ درجه سانتیگراد و زمان ۴ ساعت) قرار گرفتند. تأثیر پوشش دادن بر میزان آب از دست داده (WL) و جذب مواد جامد محلول (SG)، مدت زمان غوطه وری بهینه، میزان جذب نمک، شکر و پکتین مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج و بحث: نتایج نشان دادند که میزان جذب مواد جامد محلول (SG)، میزان جذب نمک، شکر، پکتین و مدت زمان خشک شدن نهایی در نمونه های پوشش دار اسمز شده در کمترین مقدار، و میزان از دست دادن آب (WL)، در بیشترین مقدار نسبت به نمونه های بدون پوشش اسمز شده و نمونه های اسمز نشده، قرار داشت. نتیجه گیری کلی: پوشش دهی نمونه ها توسط محلول ۱ درصد کربوکسی متیل سلولز و ۱/۵ درصد پکتین و در ادامه استفاده از فرآیند اسمز، می توانند پیش تیمارهای مناسبی برای افزایش کیفیت بامیه های خشک شده به حساب آیند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.