مقاله بررسی اثر فشارهای بالا بر غیرفعالسازی میکروارگانیسم ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فشارهای بالا بر غیرفعالسازی میکروارگانیسم ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فشارهای بالا بر غیرفعالسازی میکروارگانیسم ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فشارهای بالا بر غیرفعالسازی میکروارگانیسم ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فشارهای بالا بر غیرفعالسازی میکروارگانیسم ها :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تکنولوژی فرایندهای نوین مواد غذایی کمک می کند تا غذاهایی با ایمنی و کیفیت بالا، همراه با خواص تغذیه ای و فیزیکوشیمیایی مطلوب فراهم شود. یکی از این فرایندهای نوظهور، که می تواند به عنوان یک روش جایگزین براینگهداری مواد غذایی مطرح شود، استفاده از فشار هیدرواستاتیک بالاست. این تیمار سبب غیر فعالسازی میکروارگانیسم ها و آنزیم ها در دمای پایین می شود در حالیکه ترکیبات با ارزش نظیر ویتامین ها، رنگدانه ها و طعم دهنده ها تا حد زیادی بدون تغییر باقی خواهند ماند. تکنولوژی فشار هیدرواستاتیک بالا برای صنعت مواد غذایی روشی نسبتأ جدید است و بیشتر بهعنوان جایگزینی برای روش های سنتی نگهداری مانند فرایندهای حرارتی در نظر گرفته می شود. غیر فعالسازی باکتری ها،اسپورها، کپک و مخمر و ویروس ها توسط این روش به اثبات رسیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.