مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی بذر سیاهدانه (Nigella Sativa) و زنیان (Trachyspermum copticum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی بذر سیاهدانه (Nigella Sativa) و زنیان (Trachyspermum copticum) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی بذر سیاهدانه (Nigella Sativa) و زنیان (Trachyspermum copticum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی بذر سیاهدانه (Nigella Sativa) و زنیان (Trachyspermum copticum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی بذر سیاهدانه (Nigella Sativa) و زنیان (Trachyspermum copticum) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثرات تنش خشکی بر جوانه زنی دو گیاه سیاه دانه و زنیان آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی در ۴ تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین انجام شد. تنش خشکی دارای پنج سطح صفر ، ۰/۳-، ۰/۶-، ۰/۹-، ۱/۲- مگاپاسکال بود. نتایج نشان داد با افزایش سطوح تنش خشکی زمان تا رسیدن به ۵۰ درصد جوانه زنی در هر دو گیاه افزایش یافت. بطوری که در سیاهدانه از ۸۹/۴۸ ساعت در تیمار شاهد به ۲۳۸/۲۷ ساعت در پتانسیل ۰/۹- مگاپاسکال و در زنیان از ۱۰۴/۲۹ ساعت در تیمار شاهد به ۲۳۹/۳۶ ساعت در پتانسیل ۰/۶- رسید. براساس مدل لجستیک، آستانه پاسخ سیاه دانه برای کاهش ۵۰ درصدی حداکثر جوانه زنی به پتانسیل اسمزی معادل ۰/۸۵- مگاپاسکال و برای زنیان معادل ۰/۵۸- مگاپاسکال بود. همچنین پتانسیل آب پایه برای بذرهای سیاهدانه به روش x-intercept معادل ۱/۲۹- مگاپاسکال و برای بذرهای زنیان ۱/۰۶۹- مگاپاسکال برآورد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.