مقاله بررسی اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد در افزایش میزان تحمل ارقام گندم نان به تنش گرمای پس از گرده افشانی در خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد در افزایش میزان تحمل ارقام گندم نان به تنش گرمای پس از گرده افشانی در خوزستان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد در افزایش میزان تحمل ارقام گندم نان به تنش گرمای پس از گرده افشانی در خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد در افزایش میزان تحمل ارقام گندم نان به تنش گرمای پس از گرده افشانی در خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد در افزایش میزان تحمل ارقام گندم نان به تنش گرمای پس از گرده افشانی در خوزستان :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
مناطق وسیعی از سطح کشور با تنش گرما مواجه هستند که باعث افت عملکرد گیاهان زراعی به ویژه گندم که مهمترینگیاه تغذیه ای انسان است شده، لذا به منظور بررسی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد دانه و اثرآن در افزایش میزان تحمل به تنش ارقام گندم آزمایشی به صورت کرت یک بار خرد شده و درقالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و در دو تاریخ کاشت انجام گرفت. نتایج نشان داد، میانگین عملکرد دانه تمامی ژنوتیپ ها در شرایط تنش گرمای پس از گرده افشانی نسبت به شرایط مطلوب ۲۷ درصد کاهش یافت و در بین ارقام، رقم چمران و کویر به ترتیب بیشترین و کمترین عملکرد دانه را در دو تاریخ کاشت مطلوب و با تاخیر را داشتند. در تیمارهای بدون کود و ۷۰ کیلوگرم نیتروژن نسبت به تیمار ۱۴۰ کیلوگرمنیتروژن در شرایط مطلوب، عملکرد دانه به ترتیب ۳۳ و ۱۰ درصد و در شرایط تنش گرمای پس از گردهافشانی به ترتیب ۳۶ و ۱۱ درصد کاهش یافت. تنش گرمای پایان فصل عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک،۱۸،۲۴/۵،۲۷ و ۵، وزن هزار دانه، ، و شاخص برداشت را در مقایسه با شرایط مطلوب به ترتیب ۲۷ درصد کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.